Хубави нюанси за коса специално за брюнетки

Препоръчваме ви:

Ако искате нов цвят на косата, но не искате да предавате факта, че сте брюнетка, нека ви помогнем с няколко съвета, с които ще изглеждате добре. Повечето известни личности не мърдат от два нюанса от техния естествен цвят. Този съвет е добре да последвате и вие.

1. Светло кафяво

Да вземем за пример Ема Уотсън, на нея късата коса и отива, но ако погледнем по-внимателно цвета й, тя е боядисала косата си в два или три нюанса след естествения й цвят и я е украсила с кичури. Хубавото на подобна прическа е, че тя си расте чудесно и няма да се виждат неприятните корени, които отново да трябва да боядисвате.

2. Карамелено кафяво

Този цвят всъщност съдържа доста нюанси, но за шоколадов цвят златистите нюанси и кичури са чудесни. Ако не искате типичните кичури, то заложете на прическа тип Дженифър Лопез, по-светлите нюанси падат едва след средата на лицето надолу или след края на линията на лицето, имайте предвид и собствената си структура на лицето, разбира се, и тогава с фризьора си ще измислите къде е най-правилно да започнат карамелените оттенъци, но резултатът ще е повече от задоволителен.

3. Медено кафяво

Но ако имате тъмна кестенява коса и бяла кожа, то е хубаво към основният цвят на косата си да замените или да сложите по-скоро медено кафяво отколкото по-златист оттенък. Така чертите на лицето ви ще изпъкнат.

4. Златно кафяво

Слънчевите и златни оттенъци наистина ще направят лицето ви да изпъква, макар и по-меките нюанси на карамеленото кафяво и меденото също да имат такъв ефект, то докато имате лек нюанс на златно сякаш косата ви е целуната от слънцето. Хубавото на този нюанс е, че стои прекрасно на бледа, но също така и мургава кожа, но внимавайте като слагате цвят да не прекалявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *