Козирог – здравен хороскоп за 2014г.

Здравето Ви е доста добро и планетите са на Ваша страна, но това не означава, че не бива да обръщате внимание на здравните въпроси през 2014г. Сатурн, отговарящ главно за зодията Ви, ще е през цялата година в Дома на здравето.

Доста от Вас спортуват, прилагат различни диети, както и различни здравословни режими за поддържане на добър тонус и вид, а не заради конкретен здравословен проблем. Други, се опитват да предотвратят бъдещи здравословни вреди. Но каквато и да  е причината, не е от значение, защото благодарение на тези усилия, помагате на тялото си да е във форма и то Ви се отплаща.  Попаднал Сатурн, в знака на Близнаци показва, че здравето за Вас е не само физическото, но и психическото такова.

Това, към което ще се стремите е да изградите добро психическо здраве, което да Ви е от полза в трудни моменти. Ролята на умът в процеси като здравословното позитивно мислене, изграждане на положителна образност и реч, са обект на проучване и с право. Знакът на Близнаци управлява нервната система, умът, ръцете и раменете. За това тези части от тялото се нуждаят от специално внимание. Нищо лошо не се очаква, свързано с тях, но тяхното укрепване ще подобри цялостното Ви здравословно състояние.

Сатурн съветва, за поддържане на добро състояние и на гръбнака, коленете, зъбите и скелета. Това  е  една добра превантивна мярка. Защото ако се появи здравословен проблем, то той със сигурност ще започне от там.
Опозиция на Сатурн през годината ще е  Плутон, отговарящ за отношенията с приятелите. Това показва, че са много възможни конфликти и дисхармония в отношенията с околните, което от своя страна ще доведе и в промяна на психологическото ви състояние и здраве. Ако възникне здравословен проблем, това също би било една евентуална причина за него. Работете по въпроса за изчистване и изглаждане на тези взаимоотношения и ще забележите, как всичко се подрежда и здравословния проблем  ще изчезне от само себе си.

Ефектите, които очаквате от нови, високо технологични и иновативни методи за смъкване на килограми и вталяване няма да са толкова добри, колкото очаквате. Придържайте се, по-скоро към изпитани и доказали се вече начини за справяне с излишните килограми.  Експериментирането с нещо евтино и недоказало се на пазара, може да помогне на финансиите Ви, но не и на здравето Ви.

Здравето на децата и роднините също е добро през годината. Състоянието на внуците може да бъде подобрено, чрез нови и нетрадиционни методи. А здравето на братя и сестри ще се подобри значително след 1 Август.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *