+359 878 292 513

ЛИНЕКС КОМПЛЕКС КАПС.Х 14

ЛИНЕКС КОМПЛЕКС КАПС.Х 14

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: SANDOZ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ЛИНЕКС КОМПЛЕКС капсули * 14

LINEX® Complex съдържа живи лиофилизирани пробиотични бактерии Lactobacillus rhamnosus GG - най-изследваният щам, който поддържа баланса на чревната микрофлора при възрастни и деца. В допълнение, продуктът включва прецизно подбрани витамини В1 [тиамин], В2 [рибофлавин] и В6 [пиридоксин] и цинк, които влияят благоприятно върху общото здраве.

Млечнокисели бактерии / Lactobacillus rhamnosus GG
Тези бактерии естествено присъстват в дебелите и тънките черва. Наричат се чревна микрофлора. Те поддържат структурата на чревните клетки и нормалния алкално-киселинен баланс за правилната дейност на храносмилателните ензими. Предотвратяват свръхрастежа на вредни бактерии, влияят благоприятно върху чревната перисталтика и засилват имунитета. Балансът на чревната микрофлора може да се наруши от много фактори, сред които:

    прием на антибиотици;
    вирусни и бактериални чревни инфекции (например при пътуване в чужбина);
    небалансирано хранене и високи нива на стрес.

Дисбалансът на микрофлората се свързва със стомашно-чревни нарушения, като различни по вид неразположения, подуване, газове, диария, отслабена имунна система и други.

Lactobacillus rhamnosus GG допринася за поддържане на физиологичния баланс на чревната микрофлора. Големият брой научни публикации и клинични проучвания показват, че този пробиотичен щам може да повлияе благоприятно на храносмилателния тракт. Също така поддържа нормалното функциониране на имунната система. В същото време е с доказана безопасност и поносимост.

Комплекс от Витамини В1, В2, В6 и цинк
Витамините и минералите са важни за доброто състояние и нормалното функциониране на организма. Техният дефицит и недостатъчният прием на течности, наред с високите нива на стрес, води до липса на енергия и отслабване на имунитета.

Специалният комплекс от витамини и минерали в LINEX Complex допринася за:

    нормалното функциониране на имунната система (В6, Zn);
    правилното протичане на метаболизма и производството на енергия (В1, В2, В6);
    намаляване чувството на умора и отпадналост (В2, В6);
    оптималният синтез на белтъчини (Zn);
    предпазване на клетките от оксидативен стрес (В2, Zn);
    поддържане на добро психическо здраве (В1, В6).

Помощни вещества: малтодекстрин (царевичен); капсула (хипромелоза), полизахариди (желатинова гума), оцветител: титанов диоксид.

Не съдържа: лактоза и глутен.

Начин на употреба:

    Възрастни и деца над 6 години: Вземайте 1-2 капсули дневно.

За да предотвратите унищожаването на полезните бактериите, не трябва да приемате капсулите с горещи напитки или алкохол. Ако употребявате антибиотици, препоръчителният интервал между тях и Linex Complex е поне 3 часа.

Предупреждение:
Не използвайте този продукт, ако имате хронично чревно заболяване, състояние на имунен дефицит или сте алергични към някои от съставките. Хранителната добавка не замества балансираното и разнообразно хранене.
Да не се предозира.
Няма ограничение за продължителността на прием.

LINEX Complex не е заместител на рехидратираща терапия. При дехидратация на първо място се препоръчва прием на достатъчно течности.

Съхранение: На място, недостъпно за деца, при температура под 25°С в оригиналната опаковка.

Опаковка: 14 капсули.

 

За информация и поръчки: