+359 878 292 513

Как да пазарувам

1. Намерете подходящ продукт
2. Запознайте се с описанието на продукта
3. Вижте коментарите
4. Плащане при покупка
5. Регистрация 

1. Намерете подходящ продукт 

Разгледайте какво предлагаме, като можете да използвате полето за бързо търсене в горната дясна част на сайта или да отворите меню Онлайн аптека, където са подредени – козметика – сортирана по марки, хранителни добавки – сортирани по марки и производители на лекарства. Освен тях има и меню - категории - където по-лесно бихте могли да се ориентирате при търсене.

 

2. Запознайте се с описанието на продукта 

apteka-optima.com е сайт със специализирана насоченост, продажба на хранителни добавки, козметика и лекарства без рецепта през интернет мрежата. Офертите съдържат основна и пълна информация, снимки на съответният продукт, реална пазарна цена, специална промоционална цена (ако има такава). Всички цени посочени в този сайт са крайни и включват ДДС, освен ако не е посочено друго. Цената във всяка оферта се отнася за една опаковка от стоката и не включва цена за доставка.

Цените за доставка се определят от избора на потребителя в течение на процедурата за плащане и също включват ДДС. Поръчката на избраните продукти става чрез натискане на бутона "Поръчай" на страницата с неговата оферта. Количеството на продуктите се посочва от Вас в поле "количество", което има стойност 1 по подразбиране. След натискане на бутона за добавяне, продукта се добавя в потребителската количка и стойността му се прибавя към общата стойност на поръчката.

За да видите изброени продуктите, които сте добавили към Вашата потребителска кошница, може да натиснете линка "Виж количката".

На страница "Виж количката" можете да промените бройката на всеки избран продукт, като коригирате цифрата в полето "Количество", да отстраните напълно даден продукт, чрез избор на поле-отметка в колоната "Изтрий" и натискане на бутон "Промени количката".

Преди да продължите към следващата стъпка, трябва да се запознаете и да сте съгласни с Правата и задълженията на apteka-optima.com.

3. Вижте коментарите 

Едно от предимствата на онлайн магазините е лесно достъпни коментари на други потребители, ползвали продукта, който вие искате да закупите. Защото мнението на протебителите е много важно. Ако още няма мнения за желания от вас продукт - винаги можете да направите запитване тук

 

4. Плащане при покупка

След завършване на избора и добавянето на продукти, Вие може да преминете към плащането, чрез натискане на бутон “Към касата”, който се намира в дясната част на количката. Тук въвеждате и "Кода за отстъпка", ако разполагате с карта за отстъпка.При следващата стъпка трябва да въведете адреса за доставката и инструкции за поръчката, ако имате такива, както и данни за фактура, ако ви е необходима. Ако искате да запазите този адрес и за бъдещи покупки, отбележете полето "Запомни адреса".

Следва преглед на данните за адрес за доставка и текущата стойност на поръчката и избора на начин на плащане. Възможните начини на плащане са: 

1. Плащане чрез Epay.bg
Заплащането на стойността на поръчката и разходите по доставката, става он-лайн. Необходимо е да притежавате дебитна карта издадена от БОРИКА или кредитна карта, регистрирана в системата на епей.бг и да изберете от начините на плащане "e-pay". Транзакцията се потвърждава с въвеждане на вашия e-pay КИН /Клиентски Идентификационен Номер/. Поръчката ще бъде изпълнена в срок от 2 до 3 дни. При получаване на стоката не дължите нищо на куриера. Повече информация и регистрация в Epay.bg можете да получите от www.epay.bg

2. Директно плащане с кредитни карти
Заплащането на стойността на поръчката и разходите по доставката, става чрез директно плащане с кредитна карта Visa или Master Card. При избиране на този начин на плащане клиентът се препраща в системата на БОРИКА, където директно въвежда данните на кредитната си карта, без да има нужда да я регистрира.

3. Банков превод
Заплащането на дължимата цена на стоката и разходите по доставката от клиента или от трето лице, представител на клиента, става предварително по банков път на сметка:

Фирма: Оптима МКВ ЕООД
Банка: Уникредит Булбанк
Клон: Русе
SWIFT: UNCRBGSF
IBAN в лева: BG16UNCR7000 1522 1128 21
BIC в лева: UNCRBGSF


4. Наложен платеж
Заплащането на стойността на поръчката и разходите по доставката, става при получаването й от клиента, поръчал стоката или от трето лице оторизирано от негово име, при положение, че той потвърди получаването на поръчаната стока. Ако трето лице се ангажира с приемането и потвърждаването на получаването на поръчаните медикаменти от името на поръчителя, последният няма право да върне стоката или да прави възражения относно доставката.

Как ще получите поръчаните стоки 
Поръчаните продукти се доставят на посочения от клиента адрес. Приемането става от клиента или трето лице представляващо клиента, което трябва предварително да бъде посочено от клиента, при положение, че той потвърди получаването на поръчаните продукти и заплати разходите по доставката, както и цената на стоката по указаните начини на плащане. Поръчката на клиента се доставя в срок от три дни за България и на цени, както следва: 
 

България - само за Русе
от 0 до 20 лв над 20 лв
1.90 лв. Безплатна доставка
България
от 0 до 100 лв над 100 лв
5.49 лв. Безплатна доставка
Международна нормална
от 0 до 10000 лв
37.99 лв.

Поръчаната стока се доставя подходящо опакована и съгласно ползвания транспорт за доставка. В случай, че клиентът не бъде намерен на посочения адрес или не са осигурени условия за предаване на стоката в срока за изпълнение на доставката, поръчката се счита за отказана и apteka-optima.com се освобождава от задължението си да изпълни доставката. В случаите, когато клиентът потвърди желанието си да получи поръчаната стока и след изтичане на срока за доставка, в който не е бил намерен на адреса, той поема за своя сметка и допълнителните разходи по новата доставка.

 

 

 

5. Регистрация 

С цел идентификация на потребителя при плащането е необходима регистрация на сайта, която му гарантира съхранение на данните за доставка и тяхното автоматично попълване при следващо пазаруване. Клиентът е длъжен да посочи точни и коректни данни за доставка:
Име - Собствено име
Фамилия - Фамилно име
Област - избира се областта, в която попада населеното му място
Град - съответното населено място
Пощенски код
Адрес - точен адрес за доставка
Телефон за връзка - телефон за контакт с Вас
E-mail – необходим за влизане в системата при следващи покупки и за потвърждение на направената регистрация.

Ние се задължаваме да пазим вашите данни в тайна и да не ги разпространяваме на трети лица. Посочването на неверни данни прави поръчката невалидна и доставка няма да бъде осъществена. След създаване на поръчката от страна на клиента, при начини на плащане чрез “наложен платеж” и ”банков превод” се извършва проверка на посочения телефон за валидността й. Регистрирането на нов Потребител става от формата за регистрация достъпна от заглавната страница или в процеса на поръчка на стока. Клиентът попълва задължително обозначените със "*" полета - те дават необходимата информация за изпълнението на поръчката му. По желание се попълват и останалите, незадължителни полета.

 

Приятно пазаруване!