+359 878 292 513

За нас

Здравето на хората е най-важно за нас!

"Оптима" е една модерна верига от аптеки, която вече 29 години успешно развива своята дейност на русенския пазар. Високото качество на обслужване е запазена марка на аптеки "Оптима". Винаги сме отделяли специално внимание на обслужването и целият ни екип работи усилено, за да могат нашите клиенти да се чувстват сигурни и спокойни, когато пазарувате от нас. Една от основните задачи на нашите фармацевти е да преминават курс на обучение във връзка с новите фармацевтични продукти, които влизат на българския пазар.

Здравето на хората е най-важно за нас. Нашата цел е да сме максимално полезни за Вас поддържайки голямо продуктово разнообразие.

Щандовете по козметика са отворени, за да могат консултантите ни по козметика да имат по-добра комуникация с клиента. Клиентите ни спокойно могат да разговарят с нашите консултанти, да обсъждат алтернативи и варианти за козметични продукти, така че накрая да излязат от аптеката с напълно подходящия продукт за тях, отговарящ на техните нужди.

Разбира се, клиента може да се допитва и да иска подробна информация за фармацевтични продукти. За тази цел нашите фармацевти чрез непрекъсната интернет връзка имат достъп до широка база от данни, която дава информация за действието на всички лекарства, които се предлагат на българския пазар. Аптеки Оптима са разположени на територията на гр.Русе и предлагат:

 

  • Договор със Здравна каса
  • Хомеопатични монопрепарати

 

Плащането може да се изъвши чрез:

 

  Наложен платеж

 

  Дебитна карта Maestro

 

  Кредитна карта VISA

 

  Кредитна карта VISA Electron

 

  Кредитна карта MasterCard

 

  Кредитна карта MasterCard Electronical

 

  Банков превод

 

  Epay.bg
 
  • Медицинска козметика
  • Експресни поръчки

 

Здраве и красота! С аптеки „Оптима”