+359 878 292 513

ОМНИ БИОТИК СТРЕС САШЕ 28 Х 3ГР

ОМНИ БИОТИК СТРЕС САШЕ 28 Х 3ГР

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VEDRA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


МНИ БИОТИК СТРЕС РИПЕЪР саше 3 гр. * 28

Хранителна добавка, която снабдява чревния тракт с естествени бактериални култури.
Спомага за възстановяване на чревната бариера, нарушена вследствие на стрес.

Какво представлява продуктът?
OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър е комбинация от 9 различни, естествено населяващи червата бактериални щамове.
Изследванията показват, че най-добрата терапия срещу стрес не са психотерапевтичните средства, а функциониращите черва! Бактериите в тях влияят на съвместната им работа с мозъка, а тя е решаваща за това дали ще можем да се справим със стреса, или той ще ни направи болни и нервни. Не само той, обаче, влияе отрицателно на червата. Състоянието на нашата храносмилателна система и населяващите я чревни бактерии оказват съществено въздействие върху настроението. Стресът е неизменен спътник в живота на много хора. OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър позволява на всекиго да се пребори с него. Допринася за регенериране на възпалената чревна лигавица и като следствие запазване на активността и спокойствието.
Стресът предизвиква и усложнява възпаленията на чревната лигавица, а това нарушава чревната бариера срещу вредни бактерии и алергени. Специфичните пробиотични щамове в OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър спомагат за възстановяване на бариерната функция на червата.
Голямото количество естествена микрофлора и научно доказано действие, превръщат OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър в изключително полезен за здравето продукт.

Значение на пробиотиците за дейността на стомашно-чревния тракт
За протичане на нормален храносмилателен процес, е много важно наличието на различни активни здравословни бактериални щамове при обмяната на веществата, които, също така, образуват защитни линии срещу токсини от околната среда, патогени и канцерогенни вещества, попаднали в червата с приетата храна. Резултатите от научните проучвания сочат, че допълнителният прием на точно определени пробиотични бактерии спомага за неутрализиране на вредните за организма бактерии.

Какви са особеностите на продукта?
Ефективността на OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър се дължи до голяма степен на матрицата, в която са вградени бактериите. Това води до повишаване на:

    стабилността при стайна температура;
    висока активност, непосредствено след рехидратация;
    отлично оцеляване при преминаване през стомашно-чревния тракт.

Защо комбинацията от множество бактериални щамове е по-ефективна в сравнение с отделни пробиотични култури?
В чревния тракт се намира най-развитата ендогенна защитна система - именно тук се образуват онези имунни клетки, които предпазват организма от вируси, токсини и вредни бактерии. В здравите черва има 3 пъти повече имунни клетки отколкото в костния мозък, далака и лимфните възли взети заедно. Също така в червата се осъществяват 80% от функциите на обмяната на веществата. Храносмилателната система може да съществува и да изпълнява нормално своите функции само ако в нея има достатъчно „добри" бактерии. Внимателно подбраните бактериални щамове допълнително засилват естествените защитни механизми на организма.

*пробиотиците са продукти, които съдържат достатъчно голямо количество живи микроорганизми (бактерии) за подпомагане регенерацията на чревната флора и подобряване на храносмилателните процеси.
**пребиотиците са вещества, които служат изключително за хранителна среда на чревната флора и са неусвояеми за храносмилателната система на човека.
***синбиотиците са комбинация от пребиотик и пробиотик. Оказват положително влияние чрез селективна стимулация на растежа и/или чрез активиране на метаболизма на здравословни за организма бактерии.

Кои естествени бактериални щамове съдържа OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър?

    Bifidobacterium bifidum W23;
    Bifidobacterium lactis W51;
    Bifidobacterium lactis W52;
    Lactobacillus acidophilus W22;
    Lactobacillus casei W56;
    Lactobacillus paracasei W20;
    Lactobacillus plantarum W62;
    Lactobacillus salivarius W24;
    Lactococcus lactis W19.

Хранителна информация за 1 саше:

    Енергия: 36.42 kJ / 8.7 kcal;
    Протеин: 0.07 g;
    Мазнини: 0.003 g;
    Въглехидрати: 2,097 g, от които:
        Захари: 0,087 g;
    Фибри: 0.528 g;
    Натрий: 0.384 mg.

Състав: царевично нишесте, малтодекстрин, инулин, матрица от бактериални щамове, калиев хлорид, магнезиев сулфат, фруктоолигозахариди, ензим (амилаза), манганов сулфат.

Начин на употреба:

Препоръчителна дневна доза: 1 - 2 пъти дневно по 1 саше OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър (= 3 гр). Разтворете прахчето в 1/8 литра вода (половин чаша). Изчакайте поне 10 минути за активиране. Разбъркайте отново и изпийте. Препоръчва се прием сутрин преди закуска и/или вечер преди лягане.

Можете да използвате OMNi-BiOTiC СТРЕС Рипеър постоянно. Това е хранителна добавка, която подпомага правилното функциониране на храносмилателната система.

Опаковка: 28 сашета х 3 гр.

Производител: Institut Allergosan, Германия.

За информация и поръчки: