+359 878 292 513

БОАРОН-ЕКУЙСЕТУМ ХИЕМАЛЕ 5 СН

Боарон-Екуйсетум Хиемале 5 ch

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: BOIRON

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Хомеопатичен лекарствен продукт, получен от растението зимен хвощ, който се използва за лечение на инфекции на пикочните  пътища / цистит/ и при нощно напикаване без органичен произход при деца под 3 години /енурезис/. Equisetum hiemalе е подходящо при поведенчески разтройства, свързани с позиви за уриниране, умора, виене на свят и главоболие поради рекурентна урина. Лекарството може да се използва за облекчаване на болки в пикочния мехур, като от тежест или напълване, без облекчение при микция, както и болки дълбоко в бъбречната област, предимно вдясно, дифузна свръхчувствителност на пикочния мехур. Посъветвайте се с Вашия хомеопат при избора на хомеопатично средство. Самолечението с хомеопатични лекарства не е препоръчително. Не употребявайте продукта след изтичане на срока му за годност. Съхранявайте на място недостъпно за деца. Не превишавайте препоръчителната доза за прием

Състав

Хомеопатично лекарство получено от растението Зимен хвощ, сем. Хвощове. Това е лекарство, което се използва много в хомеопатията.

Доза

Монопрепарат без специфични терапевтични показания. Назначава се от хомеопат. Хомеопатичните монопрепарати се приемат през устата. Не е желателно да се яде и пие нищо 15 минути преди и половин час след прием. Гранулите се поставят под езика до пълното им разтваряне. При бебета и малки деца гранулите могат да се разтворят в малко вода и да се дават с малка лъжичка. По време на лечението е желателно да се избягва консумацията на цигари, кафе, чай от мента и други билки, съдържащи етерични масла поне 2 часа преди и след приема. За лечение на парене и напикаване, придружени с желание за уриниране  се препоръчва Equisetum hiemale 5 CH, Belladonna 5 CH и Sepia Officinalis 5 CH по 3 гранули от всяка  по 3 пъти на ден. С цел успокоение при пациенти, които се събуждат често с позиви за уриниране е подходящ Equisetum hiemale 15 CH веднъж или 2 пъти на ден. В случай на главоболие и виене на свят поради рекурентно уриниране се предписва 3 гранули дневно Equisetum 15 CH.     

За информация и поръчки: