+359 878 292 513

Формула за здрав черен дроб,30 таблетки,Doctor’s

Формула за здрав черен дроб,30 таблетки,Doctor’s

Тегло: 24.00 гр.

Вижте още продукти от: Doctor's Formulas

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Stealiver (Формула за здрав черен дроб)

Хранителна добавка, 30 таблетки

 

Stealiver (Формула за здрав черен дроб), 30 таблетки, е хранителна добавка на Doctor's Formulas. Формулата на продукта поддържа нормалното състояние на черния дроб и подпомага нормалната функция на хепатоцитите.

 

STEALIVER FORMULA на Doctor's Formulas със своите натурални съставки и синергичното си действие осигурява повишена бионаличност и лесна усвояемост от организма. Хранителната добавка успешно възстановява естествената функция на черния дроб. Съставките на STEALIVER защитават и подмладяват чернодробните клетки.

 

Здравословни ползи на активните съставки:

 

  • Бял трън (Silybum marianum): осигурява антиоксидантна активност в чернодробните клетки и ги възстановява към първоначалната им структура. Белият трън е растение, което се използва за лечение на чернодробни и жлъчни нарушения. Силимаринът, смес от флаваноидни съединения, е активният компонент в растението, който предпазва клетките на черния дроб и бъбреците от увреждане.

 

  • L-карнитин: подпомага преноса на мастни киселини към митохондриите, като същевременно активира бета-окислението, цикъла на Кребс и окислителното фосфорилиране. В резултат на тези механизми чернодробната функция е подпомогната и се засилва производството на АТФ /аденозинтрифосфат/ - химично съединение, в чиито връзки основно се складира клетъчната енергия.

 

  • Алфа-липоева киселина: подпомага метаболизма на мастните киселини и стимулира синтеза на глутатион. Тази киселина е ензимен фактор в цикъла на Кребс и хелатор за желязо, мед, живак и кадмий. Подпомага работата на други антиоксиданти, когато те са окислени (витамин C, CoQ10 и глутатион). Алфа липоевата киселина подобрява функцията и оказва защита на черния дроб.

 

  • Дезмодиум (екстракт от Desmodium adscendens): използва се широко в терапевтичната практика при чернодробни заболявания. Предпазва чернодробните клетки от разрушаване и намалява производството на възпалителни липидни комплекси.

 

Doctor's Formulas е бързо развиваща се гръцка компания, която предлага висок клас натурални продукти, насочени към различни здравословни проблеми. Хранителните добавки са разработени посредством липозомна технология на капсулиране - високотехнологичен метод, осигуряващ оптимално усвояване на активните съставки.

 

Какво представлява технологията за липозомно капсулиране?

Липозомното капсулиране е технология от ново поколение. При този процес активните вещества се капсулират в липозоми (липидни сфери). Липозомната стена наподобява клетъчната мембрана. Благодарение на този факт се постига трансфер на активното вещество от сърцевината на липозома до сърцевината на клетката. Тази технология предлага най-високата степен на абсорбция на вещества, позната до момента на науката. Чрез липозомното капсулиране се доставят ценни хранителни вещества до определени тъкани, органи и системи, без да се засягат други части на тялото. Две важни предимства на тази технология са биосъвместимостта и биоразградимостта.

 

Защо да изберем липозомни хранителни добавки?

- доставят ценни хранителни вещества на клетъчно ниво;

- притежават висока бионаличност;

- осигуряват продължително освобождаване на активното вещество;

- предлагат висока усвояемост от организма.

 

Съставки: В 1 табл.: Дн. доза:
Десмодиум екстракт
/Desmodium Ascendens/
80 mg 160 mg
Алфа липоева киселина 200 mg 400 mg
Бял трън 80 mg           160 mg
Осигуряващ силимарин 56 mg 112 mg
L-Карнитин L-тартарат 200 mg           400 mg          

 

Двуосновен калциев фосфат дихидрат, прежелатинилизирано царевично нишесте, магнезиев стеарат, силиций.

Похдодящо за вегани/ вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1-2 таблетки дневно, след хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца, далеч от пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Doctor’s Formulas, In Touch Health Co LTD, Атина, Гърция

 

 

За информация и поръчки: