+359 878 292 513

Алое вера гел 473 мл

Алое вера гел 473 мл

Тегло: 500.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Описание

Съвет за здравословно хранене
Променете отношението си към храната. Погледнете по-различно към вашите хранителни навици, кога ядете повече, когато сте стресирани или напротив – тогава губите апетит? Опитайте се да сметнете кога емоционалното ви състояние е свързано с храната.
Намерете здравословен заместител. Ако намерите коя нездравословна храна приемате, докато сте под стрес, променете дейността. Например излезте на разходка, вземете дълга баня или се обадете да поговорите с приятел. Каквото и да изберете, то ще ви помогне да се справите със стреса, без натрупате излишни килограми.
 

ДЕЙСТВИЕ

Подпомага защитните сили на организма. Подпомага храносмилателната система, за здрави мускули и стави. Допринася за нормалното функциониране на метаболитните процеси. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина. Продуктите на Lily of the desert са клинично проучени. Те са единствените, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standart. Продуктите с Алое Вера на Lily of the desert са 99% оrganic.Притежават оrganic сертификат.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Няма наблюдавани

ДОЗИРОВКА

Да се изпиват 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.

За информация и поръчки: