+359 878 292 513

Бютин колаген разтвор манго и пъпеш 500мл.

Бютин колаген разтвор манго и пъпеш 500мл. Бютин колаген разтвор манго и пъпеш 500мл.

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

BEAUTIN TM COLLAGEN - разтвор с вкус на манго и пъпеш

Течна колагенова напитка във вид на хранителна добавка, подсилена с Хиалуронова киселина и плодов аромат на манго и пъпеш.

COLLAGEN представлява комплекс за красота във вид на хранителна добавка с хидролизиран колаген, подсилен с хиалуронова киселина, витамини А, B комплекс, цинк и предоставя важни ползи за организма:

    подсилва здравата и красива кожа отвътре;
    подобрява външния вид на кожата;
    засилва здравето на косата и ноктите;
    заздравява съединителната тъкан, хрущялите и ставите;
    антиоксидантните му свойства помагат в борбата със свободните радикали;
    предоставя висококачествен колаген, получен от риби като чист натурален източник за възможно най-добро оползотворяване от организма;
    съдържа колаген Peptan TM във вид на пептиди за повишена абсорбция.

Формулата на съставките на BEAUTIN ?? COLLAGEN допринася за подобряването на естественото производство на колаген, като е подсилен с хиалуронова киселина за отлични резултати.

Съдържа колаген от риба Тилапия, която разполага с най-големия обем на определени аминокиселини, в сравнение с колагена от други видове*. Колагенът от риба представлява чист природен източник на колаген, като проучвания са показали, че се оползотворява по-лесно от човешкия организъм.

Колагенът е отговорен за поддържане правилните нива на влажност на кожата, здравината и еластичността на епидермиса. С времето нишките на колагена губят еластичността си, и като резултат кожата става отпусната и се появяват следи от стареене, като тънки линии и бръчки.

BEAUTIN ?? COLLAGEN съдържа хидролизиран колаген Peptan TM във вид на пептиди, който вече е разграден до най-подходящия за усвояване от човешкия организъм размер, за по-добро и по-ефективно оползотворяване.

Хиалуроновата киселина действа допълнително и като фактор за попълването (filler) на кожата.

Витамин А, B комплекс и цинкът, които съдържа BEAUTIN ?? COLLAGEN завършват тази специализирана формула за красота и подсилвато ще повече полезното й действие.

Витамин С притежава антиоксидантни свойства срещу свободните радикали и допринася за естественото образуване на колаген за естественото функциониране на кожата, хрущялите, венците и кръвоносните съдове.

Витамин А допринася за запазване на естественото състояние на кожата, докато витамините В и цинкът допринасят, както за запазване на естественото състояние на кожата, ноктите и косата, така и за защитата на клетките от оксидативния стрес.

Тези елементи в комбинация с колагена и хиалуроновата киселина се концентрират в един изключително пълен комплекс за красота, който предоставя едновременно хранително вещество, готово за оползотворяване, и микрохранителни елементи, които подпомагат подсилването на естественото производство на колаген от организма.

 

За информация и поръчки: