+359 878 292 513

Формолайн L112 х 60 таблетки

Формолайн L112 х 60 таблетки

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: Формолайн


Описание

Формолайн L112 намалява усвояването на калории от мазнините.

Активната съставка във Формолайн L112 е полиглюкозамин L112 с естествен произход, и представлява фибри, които имат много силен потенциал на свързване на мазнини. Полиглюкозаминът действа в тънките черва, където свързва голяма част от мазнините, достигащи до храносмилателната система. По този начин Формолайн L112 намалява усвояването на мазнините, което нормално се извършва в лумена на тънките черва. Основното предимство на Формолайн L112 е че активната съставка НЕ се усвоява от организма. Следователно Формолайн L112 се изхвърля непроменен от организма, заедно със свързаните за него мазнини. Като допълнителен ефект се наблюдава и усещане за ситост, дължащо се на факта, че фибрите увеличават обема си, преминавайки през храносмилателния тракт.

Формолайн L112 повлиява наднормено тегло, дължащо се на висок прием на мазнини напр. тлъсто месо, колбаси, масло, чипс, ядки, сладолед и др. Останалите съставки в храната като захар, въглехидрати, протеини или алкохол, няма да се свържат с Формолайн L112 и ще продължат да се усвояват нормално от организма.

 

Състав

Активни съставки: Спецификация L112 на бета-1,4- полимер на D-глюкозамин и N-ацетил-О-глюкозамин от черупки на ракообразни.

Помощни вещества: Целулоза, Витамин С, винена киселина, силициев диоксид, магнезиев стеарат.

 

Доза

За намаляване на телесното тегло - 2 пъти дневно по 2 таблетки Формолайн L112 по време на двете най-богати на мазнини хранения.

За контрол на телесното тегло, 1 таблетка 2 пъти дневно е достатъчна.

Приемайте Формолайн L112 с обилно количество вода /минимум 250 ml/ за да осигурите максимална разтворимост на таблетката и преминаването и в стомаха. Тъй като Формолайн L112 е богат на фибри, се препоръчва дневният прием на вода да бъде не по-малко от 2-3 l.

За да покриете нуждите си от жизнено важни елементи, например мастноразтворимите витамини - A, D, Е и К или есенциалните мастни киселини, се препоръчва приемът на Формолайн L112 да не надвишава две основни хранения. Целта е третото хранене да остане богато на мазнини, които да спомогнат за усвояването на жизненоважните мастноразтворими елементи. Допълнителният прием на мултивитаминен комплекс е необходим за поддържане на дневните нужди от витамини.

За подпомагане на загубата на тегло, терапията с Формолайн L112 се придружава от балансирано хранене, т.е. намален прием на мазнини и общ калориен прием.

 

За информация и поръчки: