+359 878 292 513

NATURAL FACTORS - КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛИЗМА Х 90

NATURAL FACTORS - КОНТРОЛ ВЪРХУ МЕТАБОЛИЗМА Х 90

Тегло: 33.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

ULTIMATE™ STARCH & FAT METABOLIZER

Хранителна добавка, 90 V капсули

 

Ultimate™ Starch & Fat Metabolizer е високоефективен продукт допринасящ за нормалния глюкозен метаболизъм, както и за разграждането на мазнините и въглехидратите. Спомага за намаляване на калоричното въздействие при консумация на нишестени храни.

 

 

Основни ползи:

· Спомага за поддържане на нормално ниво на мазнини в организма.

· Подпомага здравословния метаболизъм на глюкозата.

· Оказва положително влияние за увеличаване на чистата мускулна маса.

· Съдейства за нормализиране нивата на холестерола и кръвната захар.

· Мощен антиоксидант с множество ползи за здравето.

 

Нарушенията в баланса на кръвната захар са световен здравословен проблем. Високата кръвна захар влияе неблагоприятно върху организма и увеличава риска от наднормено тегло и хронични здравословни проблеми. Ultimate™ Starch & Fat Metabolizer е естествено решение на тези проблеми.

 

Ultimate™ Starch & Fat Metabolizer съдържа екстракт от бял боб, които спомага за метаболизма на глюкозата и разграждането на мазнините и въглехидратите. Подпомага преминаването на нишестените храни неразградени през чревния тракт за да не се превърнат в захар. Това от своя страна допринася за намаляване нивата на кръвната захар след хранене и броя на калориите усвоени от храната.

 

Екстрактът от листата на зелен чай в Ultimate™ Starch & Fat Metabolizer е концентриран източник на антиоксидантни катехини и епигалокатехин-3-галат (EGCG), които спомагат да се противодейства на увреждането на клетките от свободните радикали. Плацебо-контролирано проучване е установило, че ежедневната консумация на екстракт от зелен чай в продължение на три месеца допринася за повишаване на антиоксидантния статус и намаляване на маркерите за възпаление и оксидативен стрес при пациенти със затлъстяване и хипертония.

 

Съставки: (в 1 капс.) дн.доза

Зелен чай 91.67 mg 275.01 mg

/Camellia sinensis/

Екстракт от лист (осигуряващ общо 80% катехини, 45% EGCG*, < 1% кофеин)

Хром (обогатени дрожди) 1 mcg 3 mcg

Гимнема 83.3 mg 249.9 mg

/Gymnema sylvestre/

Екстракт от лист и стебло (осигуряващ 25% гимнемни киселини)

Бял боб 166.67 mg 500.01 mg

/Phaesolus vulgaris/

Екстракт от зърна (500 AAIU**)

BioPerine® Черен пипер 0.67 mg 2.01 mg

/Piper nigrum/

Екстракт от плод (95% пиперин)

*EGCG Епигалокатехин-3-галат

**AAIU – Aлфа-Амилазни мерни енидници

Растителна капсула (целулоза, пречистена вода), оризово нишесте, кроскармелоза натрий,

растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалния глюкозен метаболизъм, както и за разграждането на мазнини и въглехидрати. Намалява калоричното въздействие при консумация на нишестени храни.

Забележка: При постоянен прием над 12 седмици се консултирайте с лекар. Ако страдате от чернодробна или бъбречна недостатъчност , желязо-дефицитна анемия, диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Преустановете приема и се консултирайте с лекар ако развиете чернодробни проблеми като пожълтавяне на кожата /очите, стомашни болки, потъмняване на урината, изпотяване, гадене или неубичайна умора, хипогликемия, тремор, виене на свят или главоболие. Според канадско проучване дълготрайния прием на зелен чай може да увереди черния дроб. Ако страдате от хронични или възпалителни заболявания на червата избягвайте приема на продукта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни над 19 години: По 1 капсула 1-3 пъти дневно по време на хранене (при прием на високо въглехидратна храна).

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Preferred Nutrition, част от Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: