+359 878 292 513

СЛИМ ПАМ КОМПЛЕКТ КАПС ЧАЙ 30 ЗА ЖЕНИ МЕНТА

Слим пам Мента комплект жени капсули и чай Х 30 Слим пам Мента комплект жени капсули и чай Х 30

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: ДОКТОР ПАМУКОВ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Слим Пам® за жени с нов и по-свеж вкус с ароматна мента от розовата долина за перфектна фигура!

Съвет за отслабване
Правете пауза от спазването на диета през уикенда
Постоянното спазване на ограничения в храната може да ви накара да се почувствате изморени, потиснати и естествено, по-малко мотивирани. През почивните дни консумирайте нещо различно, което предизвиква положителни емоции у вас. Само не прекалявайте с количеството, защото няма да има смисъл да се ограничавате през останалите дни. Отпразнувайте успехите си през последните дни, така ще бъдете психически подготвени за още 5 дни, в които трябва да спазвате диета.

СЛИМ ПАМ® e известен като Aртистичния чай за отслабване: Хората, които се занимават със сценично изкуство знаят, че всеки екстра килограм е видим на сцената, където няма ретуш. Затова в продължение на години балерини, актьори и манекени са идвали в клиниката на д-р Памуков и са употребявали билковите му комбинации СЛИМ ПАМ®, както и ХЕЛЕ  ПАМ®. Сега Ви предлагаме подобрена и още по-ефективна формула (комбинация от чай и капсули).

Иновативният принос на д-р Памуков към медицината по въпросите за регулиране на наднорменото тегло се оценява от лекарите в редица държави. В момента не са докладвани на научни форуми други препарати за отслабване с подобна висока ефективност. 

Слим Пам предизвика сериозен интерес сред учените на международните форуми, особено от  Френската федерация на изобретателите, която отличи д-р Памуков и Роксандра Памукова с 2 златни медала за представените изобретения.

Много от пациентите, които са наблюдавани клинично са редуцирали трайно по 20-45 кг наднормено тегло след  употреба на препаратите Слим Пам в рамките на година.

Защо СЛИМ ПАМ® е доказано ефективен?

СЛИМ ПАМ® е 100% натурален продукт, който беше разработен внимателно, така че да се радвате на максимален ефект. Прилага се без допълнителни драстични диети, като се следва нормален режим на здравословно хранене.

  • спомага за намаляването на теглото по естествен начин с по 2-4 кг. на месец
  • с благоприятен ефект при регулирането на обмяната на веществата
  • с благоприятен ефект за черния дроб и храносмилателната система
  • билките съдържат антиоксиданти и витамини, подпомагащи подмладяването на кожата и поддръжката на ноктите и косата
  • бюстът на дамите запазва женствност
  • силуетът Ви е видимо променен

Начин на прием: 

Методът е съобразен с циклите на метаболизма за максимален ефект
Дневна доза: 2-3 филтърни сашети за възрастни и 2-3 капсули СЛИМ ПАМ.

Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., кисне се 60 мин.
Нови клинични изследвания! Около 1/4 от участниците в изследванията на СЛИМ ПАМ имаха по-сериозни проблеми с метаболизма: При тях се постигна много добър ефект по метода сутрин и вечер всеки ден.


Метод сутрин и вечер всеки ден:

Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., отварата кисне 60 мин. Ако начинът Ви на живот е много динамичен, може и да не варите чая, а просто до го запарите с гореща вода.
Вечер: Пиете 1 чаша от отварата вечер, преди ядене, за да може активните елементи да подпомогнат храносмилателните Ви процеси. Ако пиете чая след ядене ефектът няма да се получи.
Какво да правя ако съм много гладен? Може да хапнете нещо набързо докато чакате СЛИМ ПАМ® да кисне. Обаче, трябва непременно да ядете след като пиете СЛИМ ПАМ®. Иначе продуктът не може да подейства.
Сутрин: 2-3 капсули СЛИМ ПАМ® след ставане от сън заедно с остатъка от чая. Чаша кафе след това ще се отрази благотворно.
Първоначалният ефект трябва да се получи до 3 дни - по значителна от нормалната дефекация 1 или 2 пъти дневно. Така ще се прочисти стомашната Ви система преди да се регулира метаболизма и да започнат да се топят мазнините. Дефекацията не трябва да е изтощителна. Добре е да се въздържате от честата употреба на кисело мляко, докато приемате СЛИМ ПАМ®. Клинични изпитания доказват, че то намалява значително действието на препарата при 42% от изследваните пациенти.

Кой метод да избера?

Ако се получи по-драстичен ефект тогава е по-подходящ метода през ден, който е описан по-долу.

Добре е хранителната добавка да се приема най-малко 1 месец. Eфектът е акумулативен и на 4та седмица (в редки случаи на 5та седмица) се виждат значително и видимо намаляване на сантиметри и килограми.

Метод през ден: Ден 1, 3, 5...29 Вечер: Дневната доза 2-3 филтърни сашети се поставя в 500 ml кипяща вода, вари се 1 мин., кисне се 60 мин. Ако начинът Ви на живот е много динамичен, може и да не варите чая, а само да го запарите с гореща вода. Пиете 1 чаша от отварата вечер, преди ядене. Ако пиете чая след ядене ефектът няма да се получи.

Какво да правя ако съм много гладен? Може да хапнете нещо набързо докато чакате СЛИМ ПАМ® да кисне. Обаче, трябва непременно да ядете след като пиете СЛИМ ПАМ®.

Ден 2, 4,6...30 Сутрин: 1 капсула СЛИМ ПАМ® след ставане от сън заедно с остатъка от чая.

Цикълът ден 1, ден 2, ден 1, ден 2.... се повтаря през целия месец.

Ефект: Ефектът започва да се наблюдава много бързо - на 2-рия - 3-тия ден. Би трябвало да забележите значителна, но не твърде драстична дефекация 1-2 пъти дневно за прочистване на организма. За регулирането на този ефект, приеманото количество може да се увеличи или намали.

Добре е да се въздържате от честата употреба на кисело мляко, докато приемате СЛИМ ПАМ®. Клинични изпитания доказват, че то намалява значително действието на препарата при 42% от изследваните пациенти.

Научно разработена комбинация: СЛИМ ПАМ® e продукт на ценния дългогодишен опит на д-р Памуков в областта на отслабването и регулирането на обмяната на веществата с билки. Хранителната добавка взема под внимание процесите в организма и най-ефективното усвояване на билките от мъже и жени. 

Може ли да се отслабне с повече от 3-4 кг на месец? Според опита на д-р Памуков това не е желателно, тъй като кожата би увиснала неестетично. Отслабването трябва да е естествено. Затова СЛИМПАМ® съдържа билки, подкрепящи кожата и метаболизма, освен лекарствени растения, подпомагащи редукцията на теглото. 

Билковата комбинация СЛИМ ПАМ® е в две части: в капсули и в билков чай, за да се извлекат по –добре полезните им активни елементи.

Качествени билки: За ефективна билкова рецепта трябват опит, качествени билки и години изследвания. Комбинацията съдържа цветове от ценни маслодайни рози, идващи от Розовата долина. Глухарчето и други билки, използвани в комбинацията ,съдържат натурално витамините A, E, C, B1, B6 и B12. Лененото семе е богато на омега-3 мастни киселини и лигнани (антиоксиданти и фито-естрогени).

 СЛИМ ПАМ® е 100 % природен и без добавки.   

В повечето случаи 1 комбинирана опаковка СЛИМ ПАМ® билков чай и капсули стига за 1 месец.

Полезен съвет за Вашата максимална полза от СЛИМ ПАМ - поне по 8 часа сън:  Д-р Памуков препоръчва поне по 8 часа сън на клиенти по време на периода, когато използват СЛИМ ПАМ®. Освен, че е ценен за красотата, пълноценният сън подпомага метаболизма и усвояването на полезните елементи, които са в СЛИМ ПАМ®.    

Приемането на отварата може да предизвика значителна, но не твърде драстична дефекация 1- 2 пъти на ден. За регулирането на този ефект количеството може да се увеличи или намали. 

Козметичен ефект: свежите използвани филтърни сашети от СЛИМ ПАМ®  съдържат  маслодайни рози и  билки ,богати на антиоксиданти, както и и витамините А, Е и С. Затова те са отличен тоник за Вашето лице и проблематичните места. Добре е да ги използвате преди да положите Вашия крем.

 

За информация и поръчки: