+359 878 292 513

ЗАХИР КАПС. Х 80 /ЗА ОТСЛАБВАНЕ/

Захир капс. 80

Тегло: 300.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЗАХИР капс. * 80 за отслабване

Състав:

Съдържание в 2 капсули (1 доза):

1. L-carnitin - 600 мг.
2. Extract - folia Betulae (листа от бреза) - 200 мг.
3. Extract - Camelia Sinensis - (Зелен чай - 90% полифеноли) - 100 мг.
4. Chrom - 100 μг.

Свойства:

L-carnitin има биохимична структура, близка до тази на аминокиселините и затова се разглежда заедно с тях. Неговата основна функция е да подпомага транспорта и изгарянето на мазнините вътре в клетката, и адекватно да ги оползотворява като мощен енергиен източник. По този начин той драстично повишава метаболизма и насърчава здравословното редуциране на теглото като цяло. L-carnitin е лидерът в лечението на "хронична умора" и показателно асистира енергопродукцията. Страдащите от този синдром имат значително понижени нива на L-carnitin в организма. Той не само не позволява отлагането на мазнини в подкожната тъкан, но и предотвратява тяхното натрупване и агрегиране в сърцето, черния дроб и скелетните мускули. Прецизно повишава ефикасността на антиоксидантните витамини С и Е, забавя процеса на стареене.

Драматично съдейства за производството на клетъчна енергия, която е подкрепена от наличието на един ензим в митохондриите на мозъчните клетки, наречен - ацетил-трансфераза. L-carnitin укрепва имунната система, предпазва от окислителен стрес, предотвратява нервните заболявания, премахва депресията, увеличава физическата работоспособност и използването на аминокиселините с разклонена верига от всеки, по специфично метаболитно селектиран начин.

Extract - folia Betulae (листа от бреза) - екстрактът е един от най-полезните и естествени диуретици, чийто действие се дължи на съдържащия се в него флавоноид, наречен хиперозид. Мекият му диуретичен ефект предотвратява неприятното задържане на вода под кожата, което е и основната причина за образуването и развитието на целулит. Екстрактът от бреза стимулира кръвообращението, повишава пропускливостта на капилярите и подпомага елиминирането на отпадните метаболити. По този начин в подкожната мастна тъкан, се създават условия за екстремно разграждане и евакуиране на мастните депа.

Разнообразието от фитохимикали характеризира, не само неговото диуретично действие, но и възможностите му да облекчава болката, да предпазва организма от различни видове възпаления, инфекции и интоксикации.

Extract - Camelia Sinensis - (Зелен чай) - полезното му действие и неговите изключително незаменими свойства са познати още от древността, а палитрата от съдържащите се в него вещества, показват разнообразието от качества и истинската му здравословна формула. Революционно стандартизираните му екстракти (полифеноли) стимулират производството на хормона норадреналин, който изостря метаболизма и способства за изгарянето на излишните мазнини. Антиоксидантните му действия са свързани с понижаването на холестероловите нива, кръвосъсирването, стимулирането на имунната система, предпазването на зъбите от разваляне, регулирането на кръвната захар и инсулиновото ниво, премахването на умствената умора, забавянето процеса на стареене на клетките и повишаването на имунния отговор.

Chrom , наричан още глюкозо-толерантен фактор, е генералният минерал, необходим за енергията в организма. Chrom бързо дифундира през клетъчната мембрана и мигновено достига биоактивните си нива, като успешно промотира действието на инсулина. Той отлично контролира нивата на кръвния холестерол и кръвната глюкоза като адекватно съдейства за регулиране на апетита и желанието за прости захари; поощрява загубата на мазнини и предпазва загубата на мускулна маса, което е основният фактор насърчаващ дълголетието и съдействащ за борбата с остеопорозата. Недостигът на Chrom води до тревожност, уморяемост, некачествен метаболизъм на аминокиселините и непоносимост към глюкозата (в частност и при хора с диабет).

Показания:

1.     Разгражда мазнините и елиминира лошия LDL холестерол.
2.     Ускорява метаболизма (обмяната на веществата)
3.     Изгаря приетите калории и ги трансформира в енергия
4.     Подпомага (промотира) здравословното отслабване
5.     Елиминира задържането на вода под кожата
6.     Предотвратява и премахва образуването на целулит
7.     Насърчава нисковъглехидратния начин на живот чрез неутрализиране на приетите захари
8.     Контролира апетита и премахва желанието за „сладко"
9.     Има мощно анти-оксидантно действие
10.   Повишава сексуална активност
11.   Превантивно насърчава работоспособността
12.   Управлява всекидневния стрес
13.   Подпомага умствения (менталния) комфорт

Дозировка:

2 пъти по 2 капсули на ден, приети с достатъчно количество вода 30 минути преди хранене!

Опаковка:

80 капсули опаковани в 8 блистера по 10 броя, поставени в картонена кутия с листовка.

Предупреждения:

Преди употреба прочетете листовката.
Да не се използва от бременни и деца.
Да не се превишава препоръчваната дневна доза.
Препаратът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене.

Съхранение:

На сухо и защитено от светлина място при стайна температура под 25°С. Да се съхранява на места, недостъпни за деца. Да не се използва след изтичане срока на годност.

Срок на годност: Две години от датата на производство

Производител: България

 

За информация и поръчки: