+359 878 292 513

ДИО-РЕНАЛ DAILY КАПС.Х 30

Дио-ренал Daily капсули х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: ХИМАКС ФАРМА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание


Състав (доза за еднократен прием): 500 mg стандартизиран сух екстракт от листа на бреза (Betulae folii extractum siccum), еквивалентни на 12 mg до 20 mg флавоноиди, определени като хиперозид и пълнители Е341, антислепващи агенти Е551 и Е 553в.
Този продукт съдържа традиционен растителен препарат, описан още в 1898 година от американското законодателство. В днешно време препарати, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са популярни както на българския пазар, така и в страни от три континента. Капсулите Дио-Ренал са разработени в отговор на потребностите на пациентите от концентрирани източници на биологично активни вещества в екстракти от брезови листа, дозирани под форма на капсули. Дио-Ренал, капсула 629 mg представлява една съвременна форма на хранителна добавка, създадена в съответствие с правилата, установени в последните утвърдени нормативи на европейския парламент и българското законодателство.

Описание:
Dio-Renal е традиционна хранителна добавка от растителен произход, съдържаща стандартизиран сух екстракт от листа на бреза с доказано и фиксирано количество на активната съставка, съгласно изискванията на европейското законодателство. Хранителните добавки, съдържащи сух екстракт от листа на бреза са с доказани свойства относно благоприятния ефект върху отделителната система.

Предназначение:
Дио-Ренал стимулира отделянето на вода в организма по естествен начин, без да дразни бъбреците, като минералният метаболизъм остава в равновесие. Препаратът се определя като един регулатор с доказан благоприятен ефект върху здравето. Притежава изразен диуретичен ефект.

Прием:
Препоръчителен дневен прием: три капсули (1500 mg сух екстракт от листа на бреза).
 

За информация и поръчки: