+359 878 292 513

ЕКСТРАКТ ОТ ГИНКО БИЛОБА ПЛЮС+ ТАБЛЕТКИ Х 60

ЕКСТРАКТ ОТ ГИНКО БИЛОБА ПЛЮС+ ТАБЛЕТКИ Х 60

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЕКСТРАКТ ОТ ГИНКО БИЛОБА ПЛЮС+

Интересни факти за витамините
Витамин С е изключително чувствителен спрямо вода, температура и въздух. Около ¼ от неговото съдържание в зеленчуците и плодовете може да се загуби при замразяване или бланширане. Готвенето на такива храни за повече от 10 минути води до загубата на повече от половината витамин С. Когато зеленчуците и плодовете са консервирани и след това претоплени, в тях остава само 30% от първоначалното съдържание на витамин С.
Някои специфични лекарства могат да причинят намаляване на концентрацията на витамин С в организма. Такива да нестероидните противовъзпалителни средства, кортикостероидите, пероралните контрацептиви и барбитуратите.
 

Хранителната добавка с екракт от гинко билоба е съставена от полифеноли на зеления чай, витамин С и гинко билоба. Екстрактът от гонко билоба може да се използва при нарушено кръвообръщение, атеросклероза, исхемична болест на сърцето, високи нива на холестерол и захар в кръвта, сърдечен пристъп, коронарна болест на сърцето, увреждания на паметта.
Екстрактът  от гинко билоба се използва като допълващо лечение про бплестта на Алцхаймер. шум в ушите и сенилна деменция.

• Помага при сексуална дисфункция, проблеми с черния дроб и диабет тип I;
• Спомага за корекцията на зрителни дисфункции: дегенерацията на макулата, глаукома, катаракта, увреждания на ретината.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА GINKGO BILOBA EXTRACT PLUS:
 Гинко Билобата е сред най-старите растителни видове, живеещи на земята и е широко използван като лекарствено средство света в продължение на векове. Химичните съставки, които са помогнали Гинко Билобата да устои потенциално на увреждащите фактори по време на хилядолетия със сигурност допринасят за положителното му въздействие върху човешкото здраве. Това е най-често предписваната лекарствена билка в Европа, и в стотици проучвания  се докладва за положителните ефекти от предприемането на Гинко Билоба както за профилактика така и при лечение на различни здравни оплаквания. Най-големи ползи се отчитат при подобряване на кръвообращението в напреднала възраст. Това може да доведе до засилване на  паметта, евентуално забавяне на появата на болестта на Алцхаймер, намаляване на старческата деменция, шум в ушите, и световъртеж. Ефектите на Гинко билобата за засилване на паметта са докладвани и  при по-млади групи.
 Антиоксидантен ефект: Основните активни съставки на Гинко Билобата включват флавоглукоциди и терпенови лактони. Тези компоненти неутрализират свободните радикали в човешкия организъм и са антиоксиданти, на които се дължат толкова много положителни ефекти на  Гинко Билобата, върху много системи на човешкото тяло. Като възможност на Гинко билобата е  да намалява загубата на клетъчната жизнеспособност поради оксидативния стрес в много области на тялото.Това е главното фармакологично свойство на терапевтичните възможности на тази хранителна добавка. 
Проучване съобщава, че съставките в Гинко Билобата може действително да защят мозъчните неврони от окисление и последващи вредни въздействия на свободните радикали, намаляват пост исхемичния ефект и заболявания, като болестта на Алцхаймер. Приема се като постулат, че позитивните ефекти на Гинко билобата срещу исхемична реперфузия на сърцето зависят от антиоксидантните свойства.  
 Също така, мощната антиоксидантна активност на Гинко Билобата, известна ни от клинично проучване, чрез което се съобщава за значително подобрение на зрителната функция при пациенти с макулна дегенерация, глаукома, катаракти, и увреждания на ретината. Сред многото клинични приложения на Гинко Билобата като антиоксидант са: при увреждания на гръбначния мозък, липидна пероксидация, свързани с обмяната на холестерола, включително защитата на HDL, сърдечно-съдова защита, още ограничаване на оксидативния стрес при сърдечно-съдовата хирургия, хепатопротективни ефекти, и като цяло намаляване на митохондриалния оксидативен стрес предизвикващ нормалното стареене. 
Антиоксидантните ефекти на Гинко Билобата, са свързани и с  намаляване на вредното въздействие на лъчевата радиация и химиотерапия. Като антиоксидантна дейност на Гинко Билобата беше докладвана и намалението отрицателните последици от кластогенните фактори създаден от излагането на слънчева радиация.  
PAF антагонизъм: Счита се че Гинко Билобата инхибира тромбоцитния активиращ фактор (PAF), намалява естественото слепване на тромбоцитите, може би чрез конкурентни свързвания. Това действие е известно, и допринася за въздействието на Гинко Билобата, върху увеличаващия церебрален и периферен кръвен поток, подобрява доставката на хранителни вещества към мозъка, кислород към тъканите, както и положителното въздействие при астма и сърдечно-съдовата защита. Свободните радикали и тромбоцитния активиращ фактор (PAF) са важни медиатори при нервни увреждания след мозъчна исхемична реперфузия и най-вече в постисхемична хипоперфузия. PAF и антиоксидантните свойства на Гинко Билобата също са били доказани като полезно действие при остър панкреатит. Гинко Билобата може да подпомогне вазодилатацията чрез стимулиране на ендотел освобождаващ фактор и простациклин. Гинко билобата също може да стимулира венозния тонус и да подобри изчистването на хемотоксините по време на исхемичните епизоди. 
Сенилна деменция и болест на Алцхаймер: Ефикасността на стандартизирани препарати от Гинко Билоба в лечението на деменция от типа на Алцхаймер и мултиинфарктна деменция е потвърдена от много 
научни изследвания върху хора. Съобщава се, че Гинко Билобата е ефективна в намаляването на вредното въздействие на оксидативния стрес за невронните клетки, водещ до увеличаване вероятността от развитие на старческа деменция и болест на Алцхаймер. Заключението е, че второто поколение холинестераза инхибитори (донепезил, ривастигмин, метрифонат) и стандартизиран екстракт от Гинко Билоба следва да се считат еднакво ефективни при лечението на лека до умерена деменция на Алцхаймер.
 Увреждания на паметта и способността за учене: Съобщава се от изследвания върху хора, че Гинко Билобата увеличава способността за учене и други когнитивни поведения. Приложението, въпреки положителните ефекти при възрастово увреждане на паметта и способността за учене,  трябва да бъде с повишено внимание. Гинко Билобата може да нормализира ацетилхолиновите рецептори и, следователно, да се подобри холинергичната функция. 
 Интермитентно накуцвабе /сърдечно-съдови ефекти:Съобщава се, че Гинко билобата е полезена в лечението на периферните артериални оклузивни заболявания.  Проучване съобщи, че употребата на Гинко Билоба произвежда статистически значимо и клинично приложимо подобрение в резултатите на пациенти, страдащи от интермитентно накуцване. Гинко Билобата е изследвана в сравнение с Трентал, който се използва за интермитентно накуцване и периферни съдови нарушения. В проведени изследвания чрез механизми задвижвани чрез ходене, Гинко Билобата има значение за увеличаването на  безболезнеността при ходене. Редовните упражнения, спирането на тютюнопушенето и ограничаване приема на кофеин също са важни при лечението на тези състояния. Заради способността  да увеличава потока кръв, Гинко билобата е била използвана за при диабет невропатия, циркулаторни нарушения, болестта на Рейноуд,  или Цианотични или постфлебитни патологии. 
Шум в ушите: Гинко традиционно се използва за лечение на шум в ушите с положителни резултати при хората и опити с животни. 
Депресия: Гинко, успешно се прилага при депресия може би положителното й въздействие се дължи отчасти и  на увеличаването на мозъчния кръвоток. Гинко Билобата може да е ефективна при намаляване антидепресант-индуцираната сексуална дисфункция при хора. Съобщава се, че в 84% от случаите е ефективна в лечението на антидепресант предизвикани сексуални дисфункции предимно причинени от инхибитори на серотонина. 
Астма: Гинко Билобата е използвана в Китай от хиляди години в лечението на астма. Гинко, PAF инхибитора, могат да попречат на възпалителните пътища, които имат касателство към астматичните състояния, и се съобщава че помага за намаляването на антиген-индуцирана белодробна анафилаксия. 
Предменструален синдром (ПМС): Гинко е ефективна срещу симптомите на ПМС, особено при емоционални разстройства. 
 Гинко се използва в различни клинични състояния, които изискват повишаване на кръвните потоци, включително и при болест причиняваща се от големи височини, световъртеж и други симптоми на вестибулаторни нарушения, както и сексуална дисфункция. 

GINKGO BILOBA EXTRACT PLUS ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ
-     Понижена циркулация на кръвта при възрастни;
- Намалена памет, болест на Алцхаймер, сенилна деменция и шум в ушите;
- Зрителна дисфункция при пациенти с дегенерация на макулата, глаукома , катаракта и увреждания на ретината;
- Сексуална дисфункция;
- Сърдечно-съдови заболявания, като атеросклероза, болест на коронарната артерия, високо ниво на холестирола и захарта, сърдечен инфаркт и болест на коронарната артерия на сърцето;
- Ракови заболявания;
- Диабет тип I;
- Проблеми на черния дроб.

GINKGO BILOBA EXTRACT PLUS СЕ ПРЕПОРЪЧВА ПРИ:
- Хора с понижена памет, особено възрастни;
- Хора със симптоми на болестта на Алцхаймер, сенилна деменция и шум в ушите;
- Хора със зрителни дисфункции особено дегенерация на макулата, глаукома, катаракта и увреждания на ретината.
- Хора със сексуални дисфункции;
- Хора със сърдечносъдови заболявания, особено атеросклероза, болест на коронарната артерия, високо ниво на холестирол и захар, с риск от сърдечен инфаркт и болест на коронарната артерия на сърцето;
- Като преванривна мярка срещу ракови заболявания, диабет тип I  и проблеми с черния дроб;
- При здрави хора, като превантивна мярка срещу забавено движение на кръвта и други болести.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 2 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 60 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАНА БУТИЛКА

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: