+359 878 292 513

Equilibra бронз контрол х 30 капсули

Equilibra бронз контрол х 30 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Богат природен състав с мощно антиоксидантно действие, специално създаден за защита и подготовка на кожата при продължително излагане на слънце за постигане на прекрасен тен без негативни последици за кожата. Комбинацията от масло, биологично активни екстракти, витамини и минерали прави продукта изключително подходящ за обичащите слънчевите лъчи, като ги предпазва от тяхното вредно действие върху кожата и подпомага създаването на прекрасен тен. Патентованият комплекс Extramel® е с богат състав и висока концентрация на SOD - супер оксид дисмутаза - ензим с антиоксидантно действие, побеждаващ заболяванията и стареенето особено на кожата, като съживява клетките и забавя разрушаването им. Витамин С намалява вредата от свободните радикали, препятства отпускането и стареенето на кожата, участва в синтеза на колаген. Витамин Е намалява сухотата и един от най-ефективните в защитата от вредните UV лъчи. Витамин А е мощен противник на стареенето на кожата, намалява бръчките, премахва тъмните петна, пази от вредните слънчеви лъчи. Микроелементът мед съдейства при образуването на белтъка еластин, който придава еластичността на кожата. Медта участва и в процесите на трансформация на енергия в клетката. Подпомага за поддържане на естествената пигментация (оцветяване) и за възстановяване на клетките след излагане на пряка слънчева светлина.

Допълнително действие: Прекрасен продукт с мощно биологично действие за подкрепа на кожата преди и след излагане на слънце. Гарантира защита от разрушителното действие на вредните слънчеви лъчи и подпомага получаването на прекрасен тен. Благодарение на комплексното действие и защита, излагането на слънце ще бъде само удоволствие.

Състав

Всяка капсула съдържа: масло от маслини - 191mg; екстракт от пъпеш - 5mg(патентован комплекс Extramel®); витамин С - 60mg; витамин Е - 10mg; мед - 1mg; витамин А - 800 µg.

Доза

1 капсула дневно, приета с вода по време на хранене. За оптимален резултат приемайте 15 дни преди интензивно излагане на слънце и продължете 20 дни след това.

 

За информация и поръчки: