+359 878 292 513

Equilibra но ейдж Х 30 капсули

Equilibra но ейдж Х 30 капсули

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Equilibra

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Ресвератролъте мощен антиоксидант от групата на полифенолите, който се синтезира от някои растения. Извлича се от ципите и семките на червеното грозде, а напоследък - основно от дива японска пача трева. Ресвиратролът е известен като най-мощният антиоксидант, който удължава живота, има противораково, антитромбно, хепатопротективно и противовъзпалително действие. Регулира нивата на кръвната захар, балансира процесите в сърдечно-съдовата система. Селенът е важен антиоксидант, забавящ процесите на стареене. Защитава сърцето и кръвоносните съдове, има противотуморно действие.

Допълнително действие: Ресвератролът препятства окислението на лошия холестерол, оказвайки по този начин кардиопротективно действие, блокира възпалителните процеси в организма, препятства тромбообразуването, подобрява паметта, концентрацията и работоспособността. Намалява риска от остеопороза, поддържа гладка и еластична кожа, забавя стареенето, възстановява и стимулира растежа на колагеновите влакна. Дефицитът на селен намалява имунитета, активността на щитовидната жлеза, води до натрупване на тежки метали в организма.

Състав

Всяка капсула съдържа: екстракт от Polygonum Cuspidatum- 102mg с 98% транс ресвератрол, от които чист транс-ресвератрол - 100mg, селен - 55µg. Суперантиоксидантна формула, забавяща процесите на стареене в организма и предпазваща от типични възрастови заболявания.

Доза

1 капсула дневно, приета с вода сутрин след хранене.

За информация и поръчки: