+359 878 292 513

ЕСИАК ЧАЙ

Есиак Чай

Тегло: 100.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

УКАЗАНИЯ ЗА УПОТРЕБА: Една опаковка (приблизително 43 грама) ESSIAC® на прах стига за направата на 2 литра ESSIAC® чай. В зависимост от дневната доза, това количество чай стига за 8 до16 дни.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
1. Съдържанието на опаковката се изсипва в тенджера от неръждаема стомана (не използвайте алуминиев съд), добавят се 2.5 л. филтрирана или изворна вода и се вари 10 минути на слаб огън при затворен капак, като се разбърква от време на време. След това се маха от печката и се оставя да престои със затворен капак 4 часа.
2. След 4 часа чаят отново се поставя на котлона да заври и се вари 5 минути на слаб огън, като чая се разбърква от време на време. Докато ври, дръжте затворен капака на тенджерата.
3. Получената отвара се оставя да престои със затворен капак в хладилника от 6 до 8 часа, което засилва още повече ефикасността й и позволява на сегментите в нея да се утаят. След това се прецежда, изсипва се в чист стъклен съд (кана или шише с капачка) и е готова за употреба.
Съхранява се в хладилник. Да не се затопля в микровълнова печка. Да не се замразява в камера.
ДОЗИРОВКА: Приема се два пъти на ден от 60 до 120 мл. от приготвения чай.
Поддържаща програма: Приема се по 30 мл на всеки 12 часа всеки ден.
Забележка:

1. Не приемайте никаква храна или напитки 1 час преди или 1 час след приемането на ESSIAC ®.
2. Да не се приема от бременни жени, кърмачки и деца.

За утайката: След прецеждането на чая утайката от ESSIAC ® може да се прилага локално като лапа по два пъти на ден към тази област на тялото, която има проблеми с кожата.

За информация и поръчки: