+359 878 292 513

ГИНКО БИЛОБА 100 МГ.Х 50 НАТУРФАРМА

ГИНКО БИЛОБА 100 МГ. Х 50 НАТУРФАРМА

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: natur pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Оказва благотворен ефект върху кръвооросяването на крайниците, подобрява паметта и умствените способности. Допринася за забавяне процесите на стареене.

Подходящ при:

• Проблеми, свързани с функциите на мозъка (понижена памет, концентрация, интелектуален капацитет; забавени рефлекси; емоционална нестабилност)

• Хора, страдащи от студени ръце и крака

• Световъртеж, слухови проблеми (шум в ушите)

• Състояния на тревога, безпокойство, депресия

 

Гинко билоба - древните китайски лекари използвали листата и семената за лечение на астма, белодробни заболявания, за подобряване кръвооросяването на мозъка и крайниците. Днес науката признава превантивния и лечебен ефект на Гинко билоба. В Европа Гинко е сред най-използваните природни средства за поддържане на добро здравословно състояние.

Екстрактът от Гинко билоба значително подобрява кръвооросяването, а по този начин и храненето на отделните органи в човешкото тяло. В най-голяма степен този ефект се наблюдава по отношение на мозъка и крайниците. На това се дължи благотворното влияние при проблеми с паметта, понижена способност за концентрация, намален умствен капацитет, световъртеж. Способността на Гинко билоба да подобрява кръвооросяването на мозъка (респ. доставката на кислород) е особено важна за възрастните хора. При тях кръвоносните съдове са стеснени от натрупани по стените им холестеролови плаки. Гинко билоба е и мощен антиоксидант, който допринася за забавяне процесите на стареене. Не на последно място повлиява състояния като шум в ушите, а също така допринася за облекчаване на мигрена и световъртеж.

 

За информация и поръчки: