+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-ЧЕРЕН БЪЗ 100 mg Х 60 капс.

NATURAL FACTORS-ЧЕРЕН БЪЗ 100 mg Х 60 капс.

Тегло: 22.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

ЧЕРЕН БЪЗ /СТАНДАРТИЗИРАН ЕКСТРАКТ/ 100 mg

Black Elderberry Standardized Extract, 60 бързоусвоими софтгел капсули

 

Black Elderberry Standardized Extract на Natural Factors е естествен продукт в подкрепа на дихателната и имунната система.

Основни ползи:

· Допринася за нормалното функциониране на белите дробове.

· Подпомага имунната система.

· Оказва положително влияние за облекчаване симптомите на възпаление на горните дихателни пътища (ларингит и ринит), възпалено гърло, кашлица, температура.

· Притежава общоукрепващо и тонизиращо действие.

 

Черният бъз се използва от хилядолетия в билколечението за подпомагане здравето на дихателните пътища и като алтернатива за отстраняването на натрупаните отпадъчни продукти през бъбреците и кожата.

Екстрактът от черен бъз е едно от най-мощните средства за повишаване на имунитета и за облекчаване на симптомите при кашлица, възпалено гърло и температура. След серия от обстойни проучвания е установено, че стандартизирания екстракт от бъз намалява симптомите при вирусна инфекция и съкращава с 3-4 дни продължителността на боледуването.

Продуктът Black Elderberry Standardized Extract на Natural Factors съдържа патентован екстракт от плодове на черен бъз (Sambucus Nigra), стандартизиран до 14% антоцианини – активните съединения в растението, подпомагащи имунното здраве.

Патентованият екстракт ElderCraft® е получен чрез екстракция, при която не се използват разтворители, а терапевтичните свойства на антоцианините в плодовете на черния бъз напълно се запазват. Плодовете, от които се извлича екстрактът се отглеждат в Австрия и се събират на ръка.

ElderCraft® е източник на активна смес от естествени плодови полифеноли с висока степен на усвояване и бързо действие върху имунната система.

Бързоусвоимите софтгел капсули на Black Elderberry Standardized Extract са лесни за прием и не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

 

Съставки: (в 1 капс.) дн.доза

ElderCraft® Европейски черен бъз 100 mg 200 mg

/Sambucus Nigra/

Стандартизиран екстракт от плод 64:1, осигуряващ 14% антоцианини

Софтгел капсула (желатин,пречистена вода, глицерин), слънчогледово масло, восък, лецитин.

* ElderCraft® Европейски черен бъз е запазена патентована смес от естествени плодови антоцианини, полизахариди,плодови микронутриенти, постигнати чрез уникален процес,

без разтворители. Черният бъз е добит от Австрия.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, захар, пшеница, глутен, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната и дихателната системи.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Преустановете приема ако се прояви алергична реакция. Може да предизвика лек диуретичен ефект. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: За възрастни и подрастващи: По 1 софтгел капсула 1-2 пъти дневно. За деца над 6 годишна възраст: По 1 софтгел капсула дневно.

Съхранение: На място недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: