+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-МИТОХОНДРИАЛНА ФОРМУЛА-72 g пудра

NATURAL FACTORS-МИТОХОНДРИАЛНА ФОРМУЛА-72 g пудра

Тегло: 72.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

МИТОХОНДРИАЛНА ФОРМУЛА-72 g пудра

 

Митохондриална формула от Natural Factors е уникална комбинация от хранителни вещества за подобряване на митохондриалната функция, чрез увеличаване производството на АТФ, като същевременно осигурява вътреклетъчна антиоксидантна защита. Митохондриите са енергийните централи на клетката, изразходващи 80–90% от кислорода в клетката, за да произвеждат АТФ чрез процеса на окислително фосфорилиране (OXPHOS). Нарушените митохондриални биоенергетици са в основата както на процеса на стареене, така и на много хронични сърдечно-съдови, метаболитни и неврологични състояния.

Ацетил-L-карнитинът пренася мастните киселини през митохондриалната мембрана, от съществено значение за генерирането на енергия чрез метаболизма на мастните киселини. Доказано е, че редуцира умората, неврологичните и когнитивните функции и кръвното налягане.

Антиоксидантът CoQ10 е компонент на митохондриалната верига и основен кофактор в електронно-транспортната система. Той показва клинични ползи при всякакви състояния, включително хипертония и мигрена.

ElevATP™ е смес от фитохимични микроелементи - екстракт от ябълки, богат на полифеноли като роцианидини и хлорогенна киселина. Доказано е, че повишава нивата на АТФ в кръвта, без увеличаване на реактивните кислородни видове.

L-глутатион Opitac™ - патентован екстракт от специален сорт пъпеш , източник на ензима L-глутатион и супероксид дисмутаза. Този ензим е мощен антиоксидант, който спомага за поддържане на нормална клетъчна функция, дори при живот в замърсена среда, прием на алкохол, тютюнопушене и др. Намира ефективно приложение при възпалителни и невродегенеративни състояния, спад в имунната система, ускорено стареене на кожата и т.н.

 

Съставки: (в 1 доза/2.4 g) дн. доза

Ацетил Л-Карнитин 1500 mg 1500 g

(N-Ацетил L-Карнитин хидрохлорид)

Коензим Q10 300 mg 300 mg

(микроорганизми)

ElevATP™ 150 mg 150 mg

Зрял грах екстракт 148.5 mg 148.5 mg

Ябълка екстракт от плод 85:1 1.5 mg 1.5 mg

/Malus domestica/

L-глутатион Opitac™ 100 mg 100 mg

Пъпеш Канталупо (плод) 2 mg 2 mg

/Cucumis melo subsp. Melo var/

Супероксид дисмутаза 140 IU 140 IU

(от 10 mg Extramel)

Гума шеллак, натурален аромат на диня, стевия екстракт от лист.

 

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, сол, ядки и ГМО.

Подходящо за вегетарианци.

 

Приложение: Оптимизира производството на енергия в митохондриите. Допринася за нормалното функциониране на организма и за защита на клетките от oксидативен стрес.

 

Забележка: При бременност, кърмене, чернодробно, бъбречно заболяване или прием на медикаменти за високо кръвно налягане или разреждащи кръвта се консултирайте с лекар преди употреба. Може да предизвика стомашно неразположение.

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

 

Дозировка и приложение: По 1 мерителна лъжичка (2.4 g) дневно разтворена в 250 ml вода.

Приемайте след хранене. Мерителната лъжичка е приложена в опаковката.

 

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

 

Годност и партида: Маркирани на етикетна опаковката.

 

Производител:Bioclinic Naturals, част от Natural Factors Canada

За информация и поръчки: