+359 878 292 513

Алое Вера сок 473 мл.

Алое Вера сок 473 мл.

Тегло: 500.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Съвет за здравословно хранене
Пийте по чаша вино или бира на ден, но се пазете от повече. Възрастните, които пият по чаша вино или бира по време на хранене имат доста здравословни ползи от този навик, заедно с подобрение на паметта, намаляват бактериалните инфекции, дори увеличават нивата на естроген. За съжаление, това, което ще е добре за вас в малки количества, може да ви навреди, когато количеството се увеличи. Повече от две чаши алкохол на ден вече не е полезно. Червеното вино съдържа полифенол, който учените вярват, че е здравословно за сърцето. Той помага на кръвните съдове на сърцето да обуздаят количеството на лошия холестерол в тялото ви.
Ако сте бременна и се чудите да ли да пиете алкохол, отговорът не е така очевиден. Докато повечето експерти призовават майките да се въздържат от приемане на алкохолни напитки, то учените все пак твърдят, че една чаша на ден е безобидна.
 

ДЕЙСТВИЕ

Алое Вера спомага за повишаване на защитните сили на организма. Подпомага хранисмилателната система, за здрави мускули и стави. Съдържа 20 минерала, 18 аминокиселини, 12 витамина. Продуктите на Lily of the desert са клинично проучени. Те са единствените, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standart. Продуктите с Алое Вера на Lily of the desert са 99% оrganic. Притежават оrganic сертификат.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Lily Of The Desert сок от алое вера е единственият, чиито клинични проучвания са одобрени от Gold Standard. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалното функциониране на имунната, храносмилателната и сърдечно-съдовата системи. Висока бионаличност – приеман с вода води до повишаване на абсорбцията на активните съставки с 2000 %; Поддържа здрава храносмилателната система; Подпомага нормалното функциониране на мускулите и ставите.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Този продукт е напълно натурален. Допустими са изменения в цвета, което не води до промяна на качеството, ефективността и чистотата. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Съхранение: След отваряне да се съхранява в хладилник - на място, недостъпно за деца!

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Няма наблюдавани

ДОЗИРОВКА

Да се изпиват 59 мл дневно, чисто или смесено с друга течност.
 

За информация и поръчки: