+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-ГЛУТАТИОН 300 МГ Х 90 СОФТ.КАПС.

NATURAL FACTORS-ГЛУТАТИОН 300 МГ Х 90 СОФТ.КАПС.

Тегло: 29.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


ГЛУТАТИОН 300 mg LipoMicel Matrix 3X Higher Absoprtion

Glutathione LipoMicel Matrix

Хранителна добавка, 90 софтгел капсули

 

Glutathione LipoMicel Matrix на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант съдействащ за забавяне процесите на стареене и оказваш положително влияние в борбата със свободните радикали.

 

 

Основни ползи:

 

  • Притежава мощен анти-ейдж ефект.
  • Благоприятства оптималното функциониране на имунната и дихателната система.
  • Съдейства за намаляване на умората и възвръщане на жизнеността и енергията.
  • Влияе положително за нормализиране на кръвното налягане и кръвната захар.
  • Допринася за нормалното функциониране на черния дроб и дебелото черво.
  • Подпомага антиоксидантната защита на организма.

 

 

 

Глутатионът присъства във всяка една клетка от организма, но в най-големи количества се среща в черния дроб. Наричат го „майката на всички антиоксиданти”. Съдържа аминокиселините глицин, L-цистеин и L-глутамат. От важно значение е за защита на организма от оксидативно увреждане, причинено от свободните радикали.

Глутатионът участва в множество химични реакции, включително клетъчна детоксикация. Спомага за транспортирането на токсините от клетките през плазмената мембрана.

Глутатионът поддържа функциите на имунната система, включително производството на лимфоцити и активирането на естествени клетки убийци, справяйки се с вирусите и бактериите. Също така противодейства на клетъчното стареене.

Клинично проучване потвърждава положителните ползи от приема на глутатион под формата на хранителна добавка. Участвалите в проучването здрави възрастни хора приемали по 500 mg глутатион дневно. Установено е, че в рамките на 2 седмици глутатиона в кръвта им се е повишил с над 40%. А това от своя страна е довело до по-висок антиоксидантен статус и 35% намаляване на оксидативния стрес.

Стандартните форми на глутатион бързо се окисляват в стомашно-чревния тракт, което води до трудно усвояване от организма и до намаляване на ефективността му. За разработването на Glutathione LipoMicel Matrix на Natural Factors е използвана иновативна, патентована липомицелна технология, която спомага да се преодолее тази ниска бионаличност чрез създаване на течна мицелна матрица, която разпръсква глутатион на малки микрокапчици. По този начин се позволява бързо и ефективно усвояване в клетките и продължително освобождаване.

Лесните за прием софтгел капсули Glutathione LipoMicel Matrix на Natural Factors не съдържат изкуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар, пшеница, мая, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО и са чудесен избор за всеки, който се нуждае от допълнителна имунна и антиоксидантна подкрепа.

 

Съставки:                                           (в  1 капс.)     дн. доза    % NRV

Л-Глутатион  LipoMicel* Matrix         300 mg         600 mg           **

Софтгел капсула (желатин, глицерин, пречистена вода), средно-верижни триглицериди, метилсулфонил метан,  ксилитол, не-ГМО слънчогледов лецитин, стевия лист, фосфатидил холин (лецитин), ментова есенция.

Съдържа: Ксилитол.

Не съдържа: Изуствени оцветители, аромати, консерванти, млечни продукти, захар,

пшеница, мая, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО.

Приложение:  Допринася за нормалното функциониране на черния дроб.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1-2 софтгел капсули  дневно по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: