+359 878 292 513

NATURE'S WAY- IMMUNE BLEND® 533 мг. Х 90

NATURE'S WAY- IMMUNE BLEND® 533 мг. Х 90

Тегло: 59.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


MMUNE BLEND® 533 mg

Хранителна добавка, 90 V капсули

 

Богата и мощна имуномодулираща бленда на Nature’s Way, съдържаща микс от 6 медицински гъби : екстракт от майтаке (стандартизиран до 30% полизахариди, включително и бета-глюкани) , рейши, енокитаке, шийтаке, чага, химематсутаке. Тази комбинация насърчава имунната система и повишава енергийните нива на организма.

Всяка една от съдържащите се в тази богата бленда гъба, притежава мощно имуномодулиращо действие. Нека разгледаме всяка една поотделно:

- Майтаке(стандартизиран екстракт до 30% полизахариди, вкл. бета-глюкани- 150мг) – Силен адаптоген, повишаващ енергийните нива в организма, съдържа витамини от група B и D, аминокиселини и минерали. Бета глюканът е полизахарид с ключово значение за нормалното здравословно състояние.

Според някои проучвания, екстрактът от гъбата майтаке може да подпомогне за подкрепа на способността на организма сам да се бори сам с раковите заболявания. Майтаке също се счита, че има свойства, подобни на алфа-глюкозидазните инхибитори, които влияят върху начина, по който усвояваме въглехидратите и може да ни помогне да намалим нивата на кръвната захар.

 

- Рейши- Тази гъба притежава много полезни ефекти за здравето, най-популярен от които е имуностимулиращият. Освен това тя има антивирусно действие и е добро средство при грипни състояния. Съдържащите се полизахариди в тази гъба, са причината за нейното имуностимулиращо действие, а също така и средство, което се смята, че може да подпомогне допълнително конвенционалното лечение на ракови заболявания. Използва за редуциране на симптомите като изпотяване, безсъние, гадене и повръщане.

 

- Енокитаке- Екстрактът от тази гъба притежава силно имуностимулиращо действие, а също така оказва ползи и за сърдечно-съдовото здраве. Екстрактът съдържа бета-глюкани и имуномодулиращия протеин- лактин, който спомага за насърчаване на естественото производство на антиоксиданти, балансира имунния отговор и подпомага здравето на черния дроб.

 

- Шийтаке- Тази гъба е известна със своята ефективност като имунен тоник. Отново, един полизахариден екстракт, притежаващ благоприятно действие при ракови заболявания и различни вирусни инфекции. Притежава ефекти като средство за понижаване на холестерола, но прием на тази гъби при хора, взимащи медикаменти за разреждане на кръвта, е добре да се извършва само под лекарско наблюдение.

 

- Чага- Тази гъба е с високо съдържание както на бета-глюкани, така и на бетулинова киселина. Тя е с изключително високо антиоксидантно действие, благодарение на високото си съдържание на супер оксид дисмутаза (SOD). Притежава мощни противовъзпалителни и имуномодулиращи ефекти. Този оксид е изследван за ефективността му в борбата с редица автоимунни състояния, включително псориазис. Способността му да стимулира естествените клетки-убийци, също го прави добро помощно средство при борбата с туморните образувания. Също така благоприятства за понижаване нивата на холестерола и подобрява инсулиновата резистентност.

 

- Химематсутаке- Тази гъба се използва за подпомагане лечението на туморни заболявания, диабет тип 2, висок холестерол, "втвърдяване на артериите" (атеросклероза), хепатит В, храносмилателни проблеми като улцерозен колит и болест на Крон, както и за редуциране страничните ефекти, дължащи се на химиотерапия при болни от рак. Други приложения на гъбата включват: профилактика на сърдечни заболявания, отслабени кости (остеопороза) и стомашни язви.

 

Съставки: (в 3 капс.) дн.доза

Майтаке 500 mg 500 mg

екстракт от гъба, 30% полизахариди включително

бета глюкани (150 mg)

Рейши ограник 500 mg 500 mg

/Ganoderma lucidum/ , мицел от гъба

Енокитаке органик 250 mg 250 mg

/Flammulina velutipe/, мицел от гъба

Шийтаке органик 250 mg 250 mg

/Lentinula edodes/, мицел от гъба

Чага органик 50 mg 50 mg

/Inonotus obliquus/, мицел от гъба

Химематсутаке органик 50 mg 50 mg

/Agaricus brasiliensis/blazei/, мицел от гъба

Общо въглехидрати 1 g 1 g

Растителна капсула, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветели, аромати, консерванти, млечни продукти, глутен,

царевица, сол, соя, захар, пшеница, дрожди. Подходящо за вегани/ вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележка: При бременност, кърмене или прием на медикаменти се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка и приложение: По 3 капсули дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Съхранявайте в плътно затворена опаковка и избягвайте пряка слънчева светлина.

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

 

 

За информация и поръчки: