+359 878 292 513

NATURE"S WAY - CLEAR THINKING ПАМЕТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ

NATURE"S WAY - CLEAR THINKING ПАМЕТ И КОНЦЕНТРАЦИЯ

Тегло: 18.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Clear Thinking

Хранителна добавка, 40 капсули

 

 

Clear Thinking на Nature’s Way е натурален продукт спомагащ за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

 

Основни ползи:

· Спомага за намаляване на стреса и влияе благоприятно върху когнитивните функции.

· Допринася за подобряване на паметта и способността за съсредоточаване.

· Оказва благоприятно влияние върху мисловната дейност и логическото мислене, речта и възприятията.

 

 

Clear Thinking на Nature’s Way съдържа екстракти от бакопа и ашваганда и цитиколин (CDP-холин) допринасящи за по-доброто състояние на мозъка, настроението и добрата памет.

 

Екстрактът от цяла билка бакопа е станданртизиран до 12% бакозиди и спомага за балансираното състояние на мозъка и нервите. Бакозидите представляват стероидни сапонини, които играят важна роля върху нервната система. Екстрактът от бакопа допринася за по-лесното запаметяване на нова информация, съсредоточаването и формирането на спомени.

 

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® е стандартизиран и пречистен чрез патентована технология, благодарение на която са постигнати оптимални нива на най-биоактивните компоненти. Sensoril® е създаден от Natreon Inc. – лидер с 20 годишен опит в производството на висококачествени екстракти, извлечени от билки. Sensoril® е носител на GRAS статус, който гарантира безопасността му. Министерството на земеделието в САЩ му присъжда и сертификата USDA ORGANIC. Създаден е в съответствие с изискванията на Health Canada и стандартите за Добри производствени практики /Good Manufacturing Practice (GMP)/, установени от Агенцията за контрол на храните и лекарствата на САЩ.

Екстрактът от корен и лист от ашваганда Sensoril® оказва благоприятно влияние за овладяване на стреса, действа енергизиращо на ума и тялото, възстановява жизнените сили, намалява безпокойството и депресията, нормализира съня.

 

Цитиколин (CDP-холин) е патентован от японската компания Kyowa Hakko Bio Co LTD, като Cognizin®. За разлика от синтетичния цитиколин, Cognizin® се създава чрез патентован процес на естествена ферментация, което гарантира чистотата и безопасността му. Kyowa Hakko Bio Co LTD е световен лидер с над 60 годишен опит и репутация за стриктно гарантиране на качеството.

 

Цитиколин (CDP-холин) Cognizin® подпомага неврологичните и когнитивни функции. Стимулира биосинтезата на фосфолипиди в невроналните мембрани. Допринася за преодоляване на неврологични смущения и влияе положително върху настроението.

 

 

Съставки: (в 1 капс.) дн. доза

 

Бакопа 150 mg 300 mg

Екстракт (цяла билка), станданртизиран до 12% бакозиди (18 mg)

Ашваганда (Sensoril®) 125 mg 250 mg

Екстракт (корен и лист)

Цитиколин (CDP-холин) 125 mg 250 mg

(Cognizin®)

Целулоза, растителна капсула, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, соя, пшеница, дрожди.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на мозъчната дейност.

Забележка: Да не се използва при бременност или кърмене. Ако страдате от диабет се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: (За възрастни) По 1 капсула 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

 

За информация и поръчки: