+359 878 292 513

Калматрикс х 30

Калматрикс х 30 Калматрикс х 30

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: VITA GOLD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

    Допринася за поддържане на здрави кости, зъби, коса и нокти;
    Подпомага нормалното функциониране на нервната система, функцията на мускулите и сърцето;
    Има благоприятен ефект върху кожата.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Калций:
Калцият участва в процеса на делене и специализация на клетките. Необходим е за поддържане на нормалното състояние на костите и зъбите. Подпомага за нормалното кръвосъсирване. Допринася за нормалното пренасяне на нервните импулси и функцията на мускулите. Благоприятства нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага функцията на храносмилателните ензими.

Магнезий:
Магнезият е изключително важен елемент за много функции в организма. Той допринася за нормалната функция на мускулите и нервната система. Благоприятства за намаляване чувството на отпадналост и умора. Подпомага електролитния баланс и нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Магнезият допринася за нормалния синтез на белтъчини и поддържане състоянието на костите и зъбите.

Цинк:
Цинкът благоприятства за поддържане на нормалното състояние на костите, косата, ноктите, кожата и зрението. Той допринася за поддържането на нормална концентрация на тестостерон в кръвта. Подпомага нормалната функция на имунната система. Благоприятства за нормалния синтез на ДНК и за нормалния фертилитет и възпроизводство. Цинкът подпомага за нормалното протичане на метаболизма на въглехидратите, мастните киселини, витамин А и синтеза на белтъчини. Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес и за нормалната функция на имунната система. Подпомага за поддържане на нормалната когнитивна функция.

Витамин D3:
Витамин D допринася за нормалното усвояване и използване на калций и фосфор в организма и поддържане на тяхната нормална концентрация в кръвта. Благоприятства нормалното състояние на костите и зъбите. Подпомага нормалната функция на мускулите и имунната система. Участва в процеса на делене на клетките.

Витамин В6:
Витамин В6 допринася за поддържането на нормалната психична функция и нормалното функциониране на нервната система като цяло. Той подпомага нормалния синтез на някои аминокиселини в организма. Допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Подпомага нормалния метаболизъм на хомоцистеина - вещество, което играе важна роля за поддържане на нормалното състояние на кръвоносните съдове. Допринася за естественото образуване на червени кръвни телца, намалява чувството на отпадналост и умора, регулира хормоналната дейност. Подпомага нормалната функция на имунната система.

СЪСТАВКИ: калциев карбонат; магнезиев оксид; пълнители (прежелатинирано нишесте; карбоксиметил нишесте натрий); цинков глюконат; магнезиев глюконат; калциев глюконат; магнезиев лактат; калциев лактат; магнезиев цитрат; антислепващ агент (магнезиев стеарат); пиридоксин хидрохлорид (витамин В6); холекалциферол (витамин D3).

КОЛИЧЕСТВЕНА ИНФОРМАЦИЯ
Калматрикс - хранителна добавка    За 1 таблетка (дневната доза)    % от референтните стойности (RDA)
Калций    377 mg    47
Магнезий    144 mg    38.4
Цинк    8 mg    80
Витамин В6    3 mg    214
Витамин D3    5 μg    100

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Препоръчва се по 1 таблетка дневно, след храна.

ПРЕПОРЪКИ:
За да се постигне ефект, се препоръчва приемът на Калматрикс да продължи не по-малко от 2 -3 месеца, след което може да се направи кратка почивка.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:
При свръхчувствителност към някоя от съставките.
Не се препоръчва на деца под 12 години.
При поява на нежелани реакции, употребата на продукта трябва да се прекрати.

СТРАНИЧНИ ДЕЙСТВИЯ:
Не са наблюдавани в посочените дози.
Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
Да не се превишава препоръчителната дневна доза!
Продуктът не е лекарствено средство!
Продуктът не е заместител на разнообразното хранене!
 

За информация и поръчки: