+359 878 292 513

СЕЛЕГАН ПЛЮС КАПС. Х 60

СЕЛЕГАН ПЛЮС КАПС. Х 60

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: Магналабс ЕООД, България

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Код: 51462


СЕЛЕГАН ПЛЮС:

    Допринася за нормалното кръвооросяването на мозъка и крайниците;
    Влияе благоприятно върху функциите на централната нервна система - умствена активност и памет;
    Подходящ е за хора, страдащи от студени крайници;
    Предпазва клетките от оксидативен стрес;
    Укрепва имунната система.

СЕЛЕГАН ПЛЮС не повлиява концентрацията, способността за шофиране и работа с машини. При неговият прием не са необходими специални предпазни мерки.

Активни съставки:

    Екстракт от Гинко Билоба: помага за по-добро кръвооросяване на мозъка и крайниците - важен факт за стимулиране на паметта и концентрацията. Има укрепващо имунитета действие. Понижава кръвното налягане. Оптимизира кръвообращението. Предпазва от симптоми като шум в ушите, световъртеж и ежедневен стрес. Подпомага работата на зрителния апарат и предпазва клетките от оксидативен стрес.
    Витамин С: Важен коензим при разнообразни естествено протичащи биохимични реакции в организма. Основната му функция е да стимулира имунната система, като едновременно с това предпазва клетките от увреждащия оксидативен стрес.
    Селен: Микроелемент със съществено значение за нормалната сперматогенеза при мъжете, оптималната работа на имунната система и доброто функциониране на щитовидната жлеза. Селенът, също така, е силен антиоксидант. Унищожава свободните радикали, които причиняват вредно за клетките окисление.
    Витамин В6: Необходим за нормалното развитие и функциониране на нервната система и черния дроб. Важен за формирането на еритроцити и редица клетки на имунната система. Нужен за оптималното състояние на кожата и очите. Поддържа, също така, мускулния тонус на стомашно-чревния тракт.
    Витамин В5 (Пантотенова киселина / пантенол): водоразтворим витамин, част от В-комплекса. В терапевтичната практика се прилага като помощно средство за заздравяване на рани и изгаряния. Помага за възстановяване от следоперативен шок. Използва се и като имуностимулиращ агент, който противодейства на инфекциите чрез образуване на антитела. Помага за засилване способността на организма да противодейства на стресови фактори.
    Биотин: Важен за синтеза на мастни киселини, глюкоза и аминокиселини. Влияе благоприятно върху костния мозък. Отговаря за производството на междуклетъчните ензими, нервната тъкан и кръвните клетки. Помага за метаболизма и по-доброто усвояване на протеините. Намалява напрежението и се бори със стреса. Облекчава болките в мускулите след спорт и физически труд.

Състав:
Съдържание:     на 1 капсула
Екстракт от гинко билоба      100 mg
Витамин С      60 mg
Цинк      15 mg
Витамин B6      5 mg
Витамин B5 (пантотенова киселина)       1 mg
Селен      100 µg
Биотин      10 µg

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно след хранене.

Важно: СЕЛЕГАН ПЛЮС е хранителна добавка, а не заместител на разнообразната и балансирана диета. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца.

Опаковка: 60 капсули.

 

За информация и поръчки: