+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ИГЛИКА МАСЛО 1300 МГ.Х 60"

"NATURE""S WAY-ИГЛИКА МАСЛО 1300 МГ.Х 60"

Тегло: 600.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

NATURЕ'S WAY ИГЛИКА

Съвет за здравословно хранене
Редуцирайте консумацията на сода и кофеинови напитки. Напитките с кофеин имат диуретично действие, което означава, че ускоряват скоростта на образуване на урина, а така организмът се дехидратира от изхвърленото количество течности. Содата като газирана напитка е изкуствен стимулант, тя повишава телесното тегло и е нездравословна като цяло.

ДЕЙСТВИЕ

Вечерната иглика е диво растение, което лесно се отглежда и у дома. Вечерната иглика има яркожълти цветове, които се отварят след настъпването на нощта и умират преди изгрев слънце. На следващия ден разцъфват нови. Родината и е Южна Америка, но през XVII в. е пренесена в Европа, където бързо се разпространява като билка и градинско цвете. Вечерната иглика помага за регулиране на теглото и за запазване на по-млада кожа. Облекчава и симптомите на предменструалния синдром при жените. Маслото на вечерната иглика се използва при профилактика на злокачествените заболявания на женските полови органи.

Билката помага и на хора, пристрастени към алкохола. Приемането на маслото намалява алкохолния глад на организма и помага на черния дроб и бъбреците да се въстановят.

Вечерната иглика помага и при различни възпалителни процеси в организма. Специалистите я препоръчват и за засилване на имунната система след вирусни заболявания като грип и при различни екземи или възпаления на кожата.

Маслото от вечерна иглика на американската  фирма Nature’s Way е 100 % натуралнo. Произведено е от ръчно събрани и ръчно почистени семена, тествани за чистота и ефективност и внимателно пресовани.

Продуктът съдържа 10% гама-линоленова киселина (GLA)  от генно немодифицирани семена. Гама-линоленовата киселина е важен източник на Омега-6 есенциални мастни киселини, които са абсолютно необходими за нормалното функциониране на организма.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Подобрява усвояването на Калций от организма. За здрави кожа, простата и стави. Намалява риска от заболявания на гърдите при жени в менопауза. Поддържа нервната система, облекчава симптомите на ПМС (предменструален синдром).

ЗАБЕЛЕЖКИ

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ

Няма наблюдавани




Доза

По 1 капсула от 2 до 3 пъти дневно.

За информация и поръчки: