+359 878 292 513

"NATURE""S WAY-ИНОЗИТОЛ /ВИТ.8/КАПС.Х 100"

"NATURE""S WAY-ИНОЗИТОЛ /ВИТ.8/КАПС.Х 100"

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание
Съвет за здравословно хранене
Пийте повече вода! Един възрастен трябва да приема повече от литър вода на ден. Това е като добавка към други напитки като чай или кафе. Водата поддържа нормалната температура на тялото ви и премахва токсините от него, по този начин метаболизмът се ускорява. Водата изчиства кожата и помага на бъбреците, помага да контролирате апетита и ви дава енергия. А за да сте здрави, да сте будни и да имате по-хубава кожа са прекрасна причина да започнете да пиете повече вода, нали? Също така пиенето на вода ви помага да не пиете други нездравословни напитки като газирани такива и сокове, които са висококалорични. Тялото не може да осъзнае взимането на тези мазнини. Веднага след 1000 калории сте отново жадни.
 

ДЕЙСТВИЕ

Инозитолът е прекурсор на фосфолипидите - основен компонент на клетъчните мембрани. Той помага за поддържане на хранителния пренос през клетъчната мембрана и помага за трансформирането на мазнините. Допринася за нормалната коцентрация на холестерола и триглицеридите. Този продукт съдържа 100% натурален, чист кристален инозитол. Nature’s Way е първият производител на гарантирано натурални хранителни добавки.  Компанията е един от най-старите и най-големите производители на хранителни добавки в САЩ и света. 

ПРИЛОЖЕНИЕ

Допринася за нормалната концентрация на холестерола и триглицеридите, за нормалния трансфер на хранителните вещества през клетъчната мембрана и за нормалното разграждане на мазнините.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.


 

 

Доза

По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

За информация и поръчки: