+359 878 292 513

NATURE'S WAY- БЯЛ ТРЪН Х 60

NATURE'S WAY-  БЯЛ ТРЪН Х 60

Тегло: 30.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURE'S WAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Бял трън 295 mg

Хранителна добавка, 60 V-капсули

 

Бял трън е едно от най-добре познатите и използвани билки за подпомагане на черния дроб и за детоксикация. Но не всички продукти с бял трън са еднакви. Активните вещества в белия трън са неразтворими във вода и нивото им варира от реколта до реколта. Ето защо ви е необходим стандартизиран екстракт от бял трън с постоянно съдържание на активни вещества като силимарин. Стандартизираният екстракт от бял трън на Nature’s Way е отлично средство за детоксикация на черния дроб и за подпомагане на общото здраве. Съдържащият се в него активен биофлавоноиден комплекс от силимарин и неговия подкомпонент силибинин е мощен антиоксидант и има защитно действие срещу вещества, които може да са потенциално вредни за черния дроб.

 

· висококачествен екстракт

· не съдържа ГМО

· 80% силимарин

· хранителна добавка

· вегетарианска формула

 

Съставки: (в 1 капс.) дн. доза

Бял трън 175 mg 525 mg

екстракт от семена стандаритзиран до 80% силимарин (140 mg)

Пресечка /Благословен трън 120 mg 360 mg

(стебло, лист, цвят)

Растителна капсула, целулоза.

 

Не съдържа: Изкуствени оцветители, аромати, консерванти, царевица, млечни продукти, глутен, сол, соя, захар, пшеница, дрожди, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за поддържане на нормалната функция на черния дроб, стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвоносните съдове и сърцето. Активният биофлавоноиден комплекс силимарин допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда. При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Лица страдащи от алергия към растения от сем. Кръстоцветни да използват с повишено внимание. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Дозировка и приложение: По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Nature’s Way products, Inc , USA

За информация и поръчки: