+359 878 292 513

НЕВРОСТАБ КАПС. Х 30

Невростаб капсули х 30

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: АДИФАРМ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Адифарм предлага успешен вариант на позната комбинация на валериана и глог с растението пасифлора. Действа благоприятно при повишена нервна възбудимост, напрежение, раздразнителност, чувство на тревожност и безсъние.

Действие

От медицинска гледна точка важно качество на Невростаб е удачно формулираният състав, но най-ценното в случая е прецизността в подбора на съставките.

 

Неговата балансова формула, която съчетава качествата на валерианаглога и пасифлората, е разработена за постигане на максимална ефективност при хора от всички възрасти. Тя е съобразена с физиологичните потребности на организма.

 

Валериана се използва като лечебно растение още от древни времена. Нейните свойства са познати на хората от древна Гърция и Рим, а много от днешните изследвания доказват защо и до днес тя е най-известното природно средство в борбата със стреса и безсънието. Екстрактът от валериана оказва благоприятно въздействие при чувство на тревожност, повишена нервна възбудимост, нервна и психическа преумора, неврози, неврастения, напрежение, безпокойство, психическо натоварване и негативни емоции. Той има успокояващо действие, премахва сърдечните спазми и нормализира сърдечния ритъм. Доказано е, че валерианата помага при главоболие, тъй като оказва отпускащо и релаксиращо въздействие върху цялото тяло.

 

Глогът е известен със своето благотворно влияние върху работата на сърцето и кръвообращението. Той понижава периферното съдово съпротивление, намалява нивата на серумния холестерол и триглицеридите, предпазва миокарда от исхемия, регулира артериалното налягане. Освен това, от векове в народната медицина е познат с благоприятното си въздействие върху нервната система.

 

Екстрактът от пасифлора притежава антидепресивно, седативно, антиконвулсивно и спазмолитично действие. Той намалява безпокойството, облекчава депресията и понижава кръвното налягане, връща усещането за хармония, спокойствие и вътрешно равновесие. Доказано е, че тя помага при отказването от вредни навици (напр. тютюнопушене, прекомерна употреба на алкохол и т.н.)

Състав

Нервостаб съдържа 100 мг. Валериана, 25 мг. Пасифлора и 25 мг. Глог

Доза

Информация за препоръчителната доза и прием
  • Да не се превишава препоръчаната дневна доза от 6 капсули.
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
  • Търсете в аптеките без рецепта!
  • Съхранение: на сухо и защитено от светлина място, при температура под 25°С. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

За информация и поръчки: