+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-BB536® ПРОБИОТИК 10 млрд.х 60 V

NATURAL FACTORS-BB536® ПРОБИОТИК 10 млрд.х 60 V

Тегло: 28.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици

Хранителна добавка, 60 капсули   

 

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на канадската компания Natural Factors е пробиотик с висока ефективност подпомагащ нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

 

 

Основни ползи:

 

  • Подпомага здравето на червата и стомашно-чревния тракт.
  • Насърчава благоприятната чревна флора.
  • Съдейства за облекчаване на дискомфорта, болката и подуването на корема.
  • Допринася за поддържане на силна имунна система.

 

Полезните микроорганизми, които изграждат чревната флора играят важна роля за здравето на храносмилателната система и имунитета. Бифидобактериите често са доминиращите бактерии в долната част на червата. Те понижават pH-то на дебелото черво, инхибират патогените и помагат за възстановяване на здравата чревна флора. Много фактори могат да нарушат деликатния баланс на тези микроорганизми, позволявайки на патогените да процъфтяват. Част от тези фактори са стрес, лоша диета, антибиотици, пътувания. На помощ идва Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors осигуряващ 10 милиарда активни клетки от Bifidobacteria longum BB536 - най-изследваният и ефективен щам пробиотик.

 

Bifidobacteria longum BB536 е наричан „Краля на пробиотиците”. Проведени над 50 клинични проучвания потвърждават способността му да предотвратява диарията предизвикана от антибиотици, да насърчава здравословните нива на холестерола, да облекчава симптомите на непоносимост към лактоза и да стимулира имунната функция.

 

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors е специално формулиран с патентована технология за да се противопостави на киселинните условия на стомаха.

 

Лесните за прием капсули Probiotic-Pro BB536® съдържат 10 млрд. жизнено активни клетки спомагащи за облекчаване на газове, подуване и болки в корема, предотвратяващи растежа на „лошите” бактерии.

 

Probiotic-Pro BB536® 10 млрд.активни пробиотици на Natural Factors е чудесно решение за поддържане на доброто храносмилане по време на пътуване или за ежедневно съдействие за здравословна чревна флора. Подходящ за вегани и вегетарианци продуктът не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки и ГМО.

Съставки:                                        (в 1 капс.)             дн. доза

Бифидобактериум лонгум      10 млрд. CFU*    60 млрд. CFU*

   Bifidobacterium longum

*Жизненоспособни клетки

Микрокристална целулоза, калциев карбонат, растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза]), пречистена вода), растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант).

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, захар, пшеница, глутен, соя, царевица, яйца, риба, черупчести, животински продукти, сол, ядки, ГМО. Подходящо за вегани/вегетарианци.

Приложение: Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт.

Забележка: Да не се използва от лица страдащи от имунокомпрометирани състояни (лимфома, дъглосрочен прием на кортикостероиди). Ако страдате от кървава диария или абдоминална болка се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни: По 1-2 капсули 2-3 пъти дневно. Ако приемате антибиотици приемайте 2-3  часа пред или след приема им.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на етикета на опаковката.

Производител: Bioclinic Naturals, част от Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: