Никорет 15 МГ. Х 16 инвизипач

Никорет 15 МГ. Х 16 инвизипач

Тегло: 10.00 гр.

Вижте още продукти от: Pfizer Italia

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Никорет инвизипач

Съвет за отказване от зависимости
Избягвайте нещата, които ви стимулират да пушите
Някой дейности, които извършвате, могат да повишат желанието ви за пушене. Пиенето на алкохол е един от най-честите причини за изпушването на повече цигари. Ето защо, ако искате да спрете цигарите, ще трябва да го намалите задължително. Същото отнася и за кафето, него можете да го замените с чай. Ако сте свикнали да пушите след хранене намерете, най-добре да правите нещо друго след него. като си измиете зъбите или започнете да дъвчите дъвка.
 

СЪСТАВ:
Един пластир   освобождава 15 мг никотин за 16 часа.

ПОКАЗАНИЯ: 
Никорет инвизипач се използва за лечение на тютюнева зависимост при пушачи, мотивирани да оставят цигарите, като свежда до минимум необходимостта от запалване на цигара и намалява трудностите, които изпитват пушачите, когато се опитват да прекратят пушенето.

За лица над 18-годишна възраст

Лечението с Никорет Инвизипач обикновено продължава 12 седмици. В деня на започване на лечението Вие трябва да сте спрели напълно пушенето, така че последната цигара да е в деня преди залепване на пластира върху кожата. Не пушете по време на лечение. Лечението се започва с пластирите с по-висока доза и след това постепенно се преминава към пластири с по-малки количества никотин. Пушачи с висока зависимост /> 20 цигари дневно/ трябва да започнат лечението с пластира от 25 мг/16 часа, като  прилагат по един пластир в продължение на 8 седмици. След това трябва да се започне постепенното прекратяване на употребата на пластирите. Трябва да се прилага по един пластир от 15 мг/16 часа всеки ден в продължение на 2 седмици, последван от един пластир от 10 мг/16 часа дневно за 2 седмици.

Как да се прилага Никорен Индизипач:

Пластирът трябва да се прилага веднъж дневно върху чист и сух неувреден участък от кожата на бедрото, мишницата или гръдния кош. За трансдермална употреба.

За информация и поръчки: