+359 878 292 513

NATURAL FACTORS-НИКОТИНАМИД МОНОНУКЛЕОТИД 150 mg

NATURAL FACTORS-НИКОТИНАМИД МОНОНУКЛЕОТИД 150 mg

Тегло: 23.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


RegenerLife™ NMN Surge

RegenerLife™ NMN Никотинамид  мононуклеотид

Хранителна добавка , 60 V капсули

 

RegenerLife™ NMN Surge на канадския бранд Natural Factors е мощен антиоксидант забавящ клетъчното стареене и ускоряващ производството на енергия в митохондриите.

 

RegenerLife™ NMN Surge съдържа никотинамид мононуклеотид характерен с висока витамин В3-активност, бързо антиоксидантно и енергизиращо действие дълбоко в тъканите. Спомага за забавяне на клетъчното стареене и ускорява производството на енергия в митохондриите. Никотинамид мононуклеотидът се усвоява бързо и ефективно от организма и се превръща до енергийните кофактори I (никотинамид аденин динуклеотид НАД) и II (никотинамид аденин динуклеотид фосфат - НАДФ), които играят главна роля в окислително-редукционните (редокс) процеси във всички живи клетки. НАД и НАДФ участват в преноса на електрони и енергия, разграждането на всички класове хранителни вещества и в изграждането на нови клетъчни структури. С напредването на възрастта концентрациите на НАД в клетките и тъканите постепенно намаляват и покачването им забавя възрастовите изменения на организма и особено на мозъка.

 

Никотинамид мононуклеотид допринася за намаляване уврежданията на невроните от съдови нарушения и след инциденти и подобрява предаването на импулси между тях. Той е високоактивен невропротектор и отлично профилактично средство срещу сенилните невродегенеративни изменения в мозъка.

RegenerLife™ NMN Surge спомага за ускоряване регенерацията на кожата и засилва биосинтеза на колаген в дермата. Под действието му се намалява образуването на бръчки и неравности по кожата и се оказва противостареещ и лифтинг ефект. NMN е мощен антиоксидант и предпазва ДНК на кожните клетки от ултравиолетовите лъчи и йонизращите лъчения, като неутрализира образуваните от тях реактивни кислородни видове (ROS). Редовният му прием помага за предотвратяване на фотодерматит и образуването на пигментни петна, които са чести при дефицита на витамин В3. Научно доказано е облекчаващото действие на NMN при атопичен дерматит, суха и сърбяща кожа.

Никотинамид мононуклеотидът повлиява благоприятно на метаболизма на въглехидратите и мазнините, подобрява чувствителността на клетките към инсулина и спомага за понижаване на кръвната захар, холестерола и триглицеридите. За разлика от ниацина, NMN предизвиква много по-рядко изчервяване по кожата и е с по-малко странични реакции на стомаха и червата.

Антиоксидантният ефект на NMN върху стените на кръвоносните съдове е в основата на употребата му като профилактикум на атеросклеротичните изменения и сърдечно-съдовите заболявания.

RegenerLife™ NMN Surge съдейства за забавяне дегенерацията на фоторецепторите в ретината (пръчици и колбички), предизвикана от възрастта и метаболитните нарушения, и подобрява зрителната острота при състояния като възрастова макуларна дегенерация и диабетна ретинопатия.

Едно от специфичните свойства на NMN е свързано с намаляване натрупването на резервни мазнини у стареещия организъм и подпомагането на отслабването при възрастните. При намаляване на запасните тлъстини се намалява и активността на ензима CD38, който разгражда енергийния кофактор НАД и така ускорява възрастовите изменения, предизвикани от понижените му концентрации.

Съставки:                                          (в  1 капс.)     дн. доза    % NRV

Никотинамид мононуклеотид         150 mg            300 mg          **

Растителна капсула (въглехидратна гума [целулоза], пречистена вода), микрокристална целулоза, растителен клас магнезиев стеарат (лубрикант), стеаринова киселина, силициев диоксид.

Не съдържа: Изуствени оцветители, аромати, консерванти, животински продукти, млечни продукти, захар, пшеница, мая, глутен, соя, яйца, риба, черупчести, сол, ядки или ГМО. Подходящо за вегани/ вегетарианци.

Приложение: Антиоксидант. Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележка: При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна доза за дневен прием от продукта: За възрастни над 18 г.: По 1 капсулa 1-2 пъти   дневно.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител:  Natural Factors, Canada

За информация и поръчки: