+359 878 292 513

Natural factors Папая ензими х 60 дъвчащи таблетки

Natural factors папя ензими х 60 дъвчащи таблетки

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: NATURAL FACTORS

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Описание

Установено е, че хората, които боледуват често, обикновено имат и стомашно-чревни проблеми. Това е съвсем логично, имайки предвид факта, че нормалното функциониране на имунната система зависи пряко от състоянието на храносмилателната система. Нарушенията в храносмилането повишават риска от сериозни заболявания, включително рак и диабет, затлъстяване, наднормено тегло, алергии и др. Един от начините, чрез които състоянието на храносмилателната система може рязко да се подобри, е чрез прием на храносмилателни ензими от растителни източници. Освен че оптимизират храносмилането, някои ензими притежават мощни противовъзпалителни и имуностимулиращи свойства, и намаляват риска от инфекции. Допълнителният прием на хранителни ензими има важно значение в превенцията и лечението на различни заболявания и състояния, като лактозна непоносимост, остър синузит, панкреасна недостатъчност и др. Недостигът на ензими води до изтощение, удължава периода за възстановяване след заболявания и др. Нарушеното храносмилане, прекомерното отделяне на газове, болките в стомаха и други храносмилателни смущения, са все симптоми на ензимна недостатъчност.

Папая ензими с амилаза и бромелаин предоставя широк спектър от храносмилателни ензими в подкрепа на нормалното храносмилане и добро здраве. Вкусните дъвчащи таблетки са отличен източник на ензими, подпомагащи разграждането на храната. Продуктът предлага високо ефективна комбинация от протеолитични ензими папаин, амилаза и бромелаин.

Ензимът от папая – има множество медицински приложения. Препоръчва се при нарушено храносмилане, хранителни алергии, невъзможност за пълно усвояване на протеините, газове, тежест в стомаха и др.

Амилаза – спомага за разграждането на въглехидратите в процеса на храносмилането и влияе върху нивата на глюкоза в кръвта.

Бромелаин – разгражда протеините на аминокиселини. Притежава силни противовъзпалителни и антибиотични свойства, и оказва контрол върху алергичните реакции. Потиска апетита, подпомага редукцията на теглото, подсилва имунитета.

Състав

Съдържание: в 1 табл. дн. доза
Папаин (от плод на папая) 300,000 USP* 1200,000 USP
Амилаза (от дрождите Aspergillus oryzae) 500 SKBU* 2000 SKBU
Бромелаин (от стебло на ананас) 32,000 PU* 128,000 PU

 

*USP, *PU, *SKBU – ензимни единици

Други съставки: Декстроза, фруктоза, анато E160b (натурален оранжев оцветител),алма, лимонена киселина E330, папая (аромат), растителен клас магнезиев стеарат E572 (лубрикант).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители, подсладителиили мая.

Доза

ЗА ВЪЗРАСТНИ! По 1 таблетка 3-4 пъти дневно с храна

За информация и поръчки: