+359 878 292 513

ТОШКОВ-ТИРЕОСТИМ ТАБЛ.Х 120

ТОШКОВ ТИРЕОСТИМ ТАБЛЕТКИ Х 120

Тегло: 50.00 гр.

Вижте още продукти от: ТОМИЛ ХЕРБ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ТИРЕОСТИМ

 

 

Как действа?

Тиреостим е билков продукт за облекчаване на щитовидната жлеза в следствие на възпаление, недостатъчен прием на йод и неврогенни смущения. Успокоява жлезата и предотвратява вредните влияния върху сърдечната дейност и периферната нервна система. Намалява нервното напрежение и изпотяването, успокоява сърцебиенето. Съдейства за нормализиране на щитовидните хормони.

 

Как и колко може да се приема?

Тиреостим се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е от 2 до 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Тиреостим проявява след 3-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 5-6 месеца).

Състав /1 табл. в мг./Слез 52.5 мг. Еньовче 52.5 мг.Орех 52.5 мг. Арония 52.5 мг.Кафяви водорасли 62.5 мг. Инулин 175 мг. Валериана 52.5 мг.

Билките, които се използват във Тиреостим са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

 

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при дисбактериоза и остеопороза.

 

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Тиреостим няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Тиреостим не може да се получи. Тиреостим не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

 

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Тиреостим може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Невролаксин плюс".

За информация и поръчки: