+359 878 292 513

ВИТАГОЛД-ЦИСТИКЛИЙН КАПСХ10

Витаголд Цистиклийн капсули х 10

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: VITA GOLD

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 
Vitagold Cysticlean е специално медицинско изделие, предназначено за профилактика и лечение на цистит и при проблеми с уринарния тракт и бъбреците. Цистиклийн съдържа високо концентриран екстракт от плодовете на известното растение Американска Червена боровина, богата на проантоцианидини, които възпират действието на Ешерихия Коли –  бактерията причинител на цистита. Циститът е възпаление на уретрата и пикочния мехур, причинено най-често от бактерията Ешерихия коли, намираща се в пикочния мехур (горния уринарен тракт), която при определени условия се активира и се прикрепва и развива в иначе стерилните пикчони пътища, от което се причинява инфекция.
 
Състав:
Концентриран екстракт от американска червена боровинка, еквивалентен на 240 mg проантоцианидини (PAС).
Магнезиев стеарат в двуцветни хидроксипропилметилцелупозни капсули.
Всеки блистер съдържа 10 капсули.

Начин на употреба:
Лечение на цистит: по 1 капсула сутрин и вечер в продължение на 15 дни.
Профилактика на цистит: по 1 капсула всеки ден, за предпочитане преди лягане в продължение на 30 дни. След почивка от 3 до 5 дни, можете да повторите лечението, в случай на повтарящи се прояви на цистит.
Cysticlean 240 mg РАС не замества лечение с антибиотици, но може да бъде използван в съчетание с антибиотици. Ако няма подобрение в рамките на 48 часа, направете консултация с лекар.

Предпазни мерки при употреба:
Ако признаците или симптомите на цистит не изчезнат за 5 дни, консултирайте се със своя лекар за това, дали се изисква промяна на лечението.
Ако признаците или симптомите се засилят по време на лечението (например, парене при уриниране, треска), консултирайте се с Вашия лекар.
Не се препоръчва използването на Cysticlean 240 mg РАС в случай на свръхчувствителност към червена боровинка, плодове или боровинки.
Не използвайте Cysticlean 240 mg РАС след изтичане срока на годност, означен на опаковката, блистера или продукта.
Да се съхранява на недостъпни за деца места.

Предпазни мерки и безопасни дози:
Никакви взаимодействия, свързани с използването на екстракт от Американска червена боровинка от бременни жени, не са били докладвани / описани. Cysticlean 240 mg РАС съдържа екстракт от американска червена боровинка. Изделието може да бъде използвано по време на бременност и кърмене, при спазване на инструкцията за употреба. Но ако сте бременна или кърмите, Ви препоръчваме да се консултирате със своя лекар, преди да започнете да употребявате този продукт.

Cysticlean 240 mg РАС и други лечения:
Ако имате заболяване, моля, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Ако не сте сигурни, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.
Пациенти, приемащи варфарин или други антикоагуланти, трябва да се консултират с лекар, преди да започнат да приемат Cysticlean 240 mg РАС.
Cysticlean 240 mg РАС може да бъде приеман от момчета и момичета над 12-годишна възраст. Някои изследвания предлагат използване на продукта за профилактика на цистит при момичета и момчета на възраст до 12 години. При такива случаи се консултирайте с лекар.
Cysticlean 240 mg РАС не е противопоказан при пациенти с диабет, тъй като не увеличава или променя значително глюкозния метаболизъм.
Няма сведения за странични ефекти.

Условия за съхранение:
Тъй като изделието представлява плодов екстракт, се препоръчва да се съхранява на хладно и сухо място, при температура до 30°С.
Да се избягва излагането на директна светлина.

 

За информация и поръчки: