+359 878 292 513

WEBBER NATURALS МОРСКИ КОЛАГЕН ПРАХ 63ГР

WEBBER NATURALS МОРСКИ КОЛАГЕН ПРАХ 63ГР

Тегло: 63.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа

Marine Collagen30® Bioelastin peptides

МОРСКИ КОЛАГЕН НА ПРАХ Collagen30® С БИО ЕЛАСТИНОВИ ПЕПТИДИ

Хранителна добавка, 63 g прах

 

Marine Collagen30® Bioelastin peptides на канадската компания Webber Naturals е естествен продукт, който спомага за поддържане на гладка и еластична кожа без бръчки и фини линии.

 

 

Основни ползи:

 

  • Подпомага редуцирането на бръчките и фините линии около очите.
  • Притежава противостареещ ефект върху кожата.
  • Спомага за увеличаване на кожната еластичност.

 

 

 

Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкия организъм и ключов компонент в дермата на кожата. Тъй като с напредването на възрастта производството на колаген в организма намалява, а съществуващият се разгражда от ултравиолетовите лъчи на слънцето, хранителните добавките играят важна роля за поддържане на здравословните му нива в организма.

 

Морският колаген е с висока бионаличност, което го прави лесен за усвояване. Той се добива най-често от кожата, костите, люспите и перките на рибите – които съставляват близо 70% от теглото на рибата. Рибният колаген е основно от типовете I и III. Техните полезни свойства включват заздравяване структурата на косата и ноктите, увеличаване еластичността и хидратацията на кожата, и също така (но в по-малка степен от тази при колаген II) – укрепване на ставите и структурата на костите.

 

Marine Collagen30® Bioelastin peptides от Webber Naturals е 100% морски колаген, за когото е клинично доказано, че намалява броя на дълбоките бръчки в рамките само на 28 дни. Комбинира хидролизиран колаген тип I с еластинови олигопептиди в същото съотношение, в което се срещат в човешката кожа за синергична активност против бръчки. Биоактивните еластинови пептиди от хидролизиран колаген от диви морски риби в комбинация с еластин спомагат за подобряване на кожната матрица отвътре навън, като съдействат за създаването на нов колаген, изглаждането на бръчките, тонизиране на отпуснатата кожа и отлична хидратация.

 

 

Всяка дневна доза Marine Collagen30® Bioelastin peptides осигурява 1880 mg хидролизиран колаген и 120 mg хидролизиран еластин за подобряване еластичността и плътността на кожата и повърхностния й профил.

 

Колагенът на прах е чудесен избор за хора нежелаещи или изпитващи затруднения да приемат цели капсули. Прахът няма вкус и мирис на риба и лесно се смесва във вода,  сок или мляко.

 

Marine Collagen30® Bioelastin peptides не съдържа изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, ядки, ГМО.

Съставки:                                                                                                 (в 2.1 g )             дн. доза

Collactive™  Морски колагенов пептиден комплекс               2000 mg              2000 mg

      /рибешки колаген  от диви риби/

             Хидролизиран колаген                                                       1880 mg              1880 mg

             Хидролизиран еластин                                                          120 mg                 120 mg

Натурални аромати.

Не съдържа: Изкуствени оцветители, консерванти, подсладители, млечни продукти, нишесте, захар, пшеница, глутен, дрожди, соя, царевица, яйца, черупчести, ядки, ГМО.

Приложение: Допринася за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите и съединителната тъкан.

Забележка:  При бременност или кърмене се консултирайте с лекар преди употреба.  Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Препоръчителна дневна доза за прием от продукта:  За възрастни над 18 г: По 1 мерителна лъжичка (2.1 g) веднъж дневно, разтворена във вода, сок или мляко.

Съхранение: На хладно и сухо място, недостъпно за деца!

Годност и партида: Маркирани на опаковката.

Производител: Webber Naturals Pharmaceuticals® LTD, Canada

За информация и поръчки: