+359 878 292 513

ЧАЙ ЗА СТАВИ ГРИКА - 60 пакетчета

ЧАЙ ЗА СТАВИ ГРИКА - 60 пакетчета

Тегло: 180.00 гр.

Вижте още продукти от: GRYKO POL, Полша.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Ставите са подвижна връзка между компонентите на скелета, костите на външния (екзоскелет) или вътрешния (ендоскелет). Най-големият проблем при тях е триенето между ставните повърхности, покрити с високо устойчив на износване хрущял. Ставите позволяват на костите ни да се движат. Състоят се от хрущял, сухожилия, ставна капсула, синовиална течност. Ставният хрущял покрива ставните повърхности на костите и има много гладка и устойчива повърхност. Хрущялът има слоеста структура и представлява пореста среда, която пропуска течности. Ставната капсула е обхваната от тънък, бял слой. Една от функциите на ставната капсула е производството на синовиална течност, която  служи за "смазване" на ставата. Сухожилията и мускулите осигуряват стабилността на ставната капсула. Синовиалната течност е разположена между ставните повърхности. С уникалната си комбинация от листа от бреза и кора от върба, СТАВИ-ГРИКА е отлично естествено допълнение към всяка диета, и по-специално подходящ продукт за хора, които искат да подкрепят здравето на ставите си. Листата от бреза и кората от върба оказват благоприятно влияние върху тях. Хвощът има реминализиращи свойства. Редовната консумация на две сашета на ден допринася по естествен начин за поддържане на нормална подвижност на ставите. СТАВИ-ГРИКА е с отличен вкус и аромат.

Състав: листа от бреза 20%, хвощ 15%, арония плодове, хибискус цветове, люспи от елда 10%, кора от върба 10%, коприва листа, шипка плодове.

Продуктът не съдържа сол, оцветители за храни или изкуствени консерванти, продукти от животински произход, глутен, соя, пшеница или дрожди, стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони и опасни химикали.

За информация и поръчки: