+359 878 292 513

Вирумин Витал

Вирумин Витал

Тегло: 100.00 гр.

Вижте още продукти от: PWM GAMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

                                           ВИРУМИН-ВИТАЛ

 

 

Хранителен продукт в прахобразна форма

СЪСТАВ: Едно саше от 2.5гр съдържа:

Люспи от елда – 39%

Хибискус цвят – 31%

Зелен овес – 8%

Бяла черница листа – 8%

Арония плодове = 7.5%

Джинджифил корен – 3.5%

Женшен корен - 3%

ПРИЛОЖЕНИЕ: Продуктът е източник на естествени витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти.действа благоприятно върху                 нервната и костно-ставната система.

                Използването на зелен овес в състава на ВИРУМИН-ВИТАЛ е причина за наличието на лесно усвоим водоразтворим силициев             двуокис, който е от съществено значение за правилното функциониране на костно-ставната системата. Зеленият овес е източник                 на β-глюкани, консумацията на които дава възможност за намаляване на нивото на глюкозата в кръвта след хранене. Освен това,           β-глюканите помагат да се запази подходящо нивото на холестерола в кръвта.
                Витамин С, подпомага правилното производство на колаген и по този начин действа благоприятно на костите. Той укрепва                 имунитета по естествен път, дава енергия и жизненост, подобрява психо-форматана организма.         

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:  Едно саше три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди всяко основно хранене. Сашето  се поставя в чаша и се изсипва прясно преварена вода (не вряща вода) с температура около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА:  Няма ограничения.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:  Няма.

?         Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.

СРОК НА ГОДНОСТ: Използвай преди срока на годност, посочен  върху опаковката.

СЪХРАНЕНИЕ:  На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Пакет, 120 филтърни торбички  по 2.5гр, фабрично запечатан. Вътрешната опаковки от текстил от памук и люспи от елда,с дъно от кожа. Тя може да се използва за съхраняване булгур, ориз, боб и др

Продуктът и името са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

Анализът се извършва в Лабораторията за микроелементи BIOMOL-MED Sp. Z o.o. в гр.Лодз,  Република Полша.

За информация и поръчки: