+359 878 292 513

Bioherba масло от кайсиеви ядки 50ml

Bioherba масло от кайсиеви ядки 50ml

Тегло: 150.00 гр.

Вижте още продукти от: Биохерба

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Биохерба - Масло от Кайсиеви ядки - 50 мл

 

Биохерба е доказан производител на качествени етерични масла. От дълги години етеричните масла се ползват заради благоприятния им ефект за здравето. Биохерба Масло от Кайсиеви ядки действа много добре на кожата, като се използва в много подхранващи маски. Това етерично масло е с доказан омекотяващ и овлажняващ ефект.

 

Приложение: Маслото от кайсиеви ядки е богато на витамин F. Витамин F е много важен регулатор на здравето. Този витамин стабилизира клетъчните мембрани и нервните окончания на сърцето, а благодарение на това се възстановява сърдечният ритъм и се предотвратяват неговите нарушения в дългосрочен план. Витамин F способства за доброто функциониране на кръвоносните съдове и дихателните пътища, подобрява кръвосъсирването, регулира температурата на тялото и имунните реакции на организма.

 

Биохерба Масло от Кайсиеви ядки е с доказан антиейдж ефект, ефикасно с/у появата на бръчки. Подхранва и хидратира сухата кожа. Освен това стимулира растежа на косата и действа тонизиращо и регенериращо на косъма. Перфектно базово масло при направата на различни маски за похранване на кожата, тъй като има омекотяващ и овлажняващ ефект.

 

Състав на продукта: 100% чисто базово масло от кайсиеви ядки.

 

Съхранение: Моля пазете етеричното масло далеч от деца.

 

Опаковка: 50 мл.

За информация и поръчки: