+359 878 292 513

DUCRAY-SQUANORM Ш-Н П/В МАЗЕН ПЪРХУТ

DUCRAY SQUANORM ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: DUCRAY

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

DUCRAY SQUANORM ШАМПОАН ПРОТИВ МАЗЕН ПЪРХОТ

 

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:
При състояния на мазен пърхот.
СВОЙСТВА:
Ускорението на десквамацията на скалпа е свързана със свръх размножаване на гъбички /от типа Маласеция/, което води до образуването на пърхот. Когато тези сквами /мъртви клетки/ падат, говорим за сух пърхот. Когато те се полепят по скалпа, в резултат на хиперсеборея, говорим за мазен пърхот. Основните активни съставки на шампоана са подбрани заради ефикасността им върху всички фактори, отговорни за мазния пърхот.

Кертиолът, патентован комплекс, създаден от изследователския отдел на Дерматологични лаборатории DUCRAY  е кераторедуцираща съставки, която  успокоява бързо и дълготрайно сърбежа и зачервяванията. За отлепянето на полепналите сквами, шампоанът съдържа и салицилова киселина, призната кераторедуцираща активна съставка, както и съставка със специфично себорегулиращо действие: Себал серулата. Последният въздейства директно върху механизмите, отговорни за себореята и забавя повторното омазняване на косата. Измиващата основа на шампоана е обогатена с оздравяващата съставка пироктон оламин. Тя почиства идеално косата и скалпа, възвръща тяхната красота и блясък.
НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Нанесете шампоана, оставете да подейстав 3 минути и изплакнете. Нанесете втори път и изплакнете обилно с вода. Използвайте 2 пъти седмично, в продължение на 6 седмици. Препоръчва се алтернираща или редуваща употреба с шампоан Elution, подходящ за чувствителен скалп.
ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ:
Избягвайте контакт с очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода.

За информация и поръчки: