+359 878 292 513

ШАМПОАН АРОМА ЗДРАВЕ ФОРТЕ/П-В КОСОПАД

Шампоан Здраве Форте против косопад

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: Арома

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

Шампоан Арома Здраве Форте против косопад

Съвет за красива коса
Пърхот
Пърхотът представлява състояние, при което от кожата на скалпа се отделят сухи или мазни люспи, които представляват мъртви клетки от кожата на главата. Здравето на скалпа може да бъде възстановено със смяна на досегашния хранителен режим и начин на живот. Започнете да масажирате с масло скалпа внимателно с малки кръгови движения. По този начин ще стимулирате отделянето на съществуващите люспи. Задължително поддържайте скалпа чист, като миете косата си 2 пъти седмично с подходящ шампоан, но без да го изсушавате прекалено
 

Шампоанът Здраве форте при косопад действа директно върху космения фоликул като стимулира растежа на косъма. Концентрацията на уникалния комплекс от активни съставки Follicusan едновременно активира клетъчния метаболизъм и растежа на косъма, намалява косопада. Интензивният шампоан повишава микроциркулацията на скалпа и така осигурява необходимите енергийни елементи за по-бърз растеж на косата. В резултат косопадът е значително намален, растежът на здрава коса стимулиран, а косата е жизнена и красива.

Начин на употреба:

Намокрете цялостно косата. Нанесете шампоана, втрийте добре и  оставете да действа от 3 до 5 минути. След това изплакнете обилно с вода. При необходимост можете да приложите повторно. Използвайте 2-3 пъти седмично в продължение на един месец. След това продължете употребата на шампоана веднъж седмично.


 

За информация и поръчки: