+359 878 292 513

A-DERMA-ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ТЯЛО 400 МЛ.

A-DERMA-ХИДРАТИРАЩО МЛЯКО ТЯЛО 400 МЛ.

Тегло: 400.00 гр.

Вижте още продукти от: A-DERMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Хидратиращо мляко за тяло с овес, 400 млA-Derma Rhealba

A-Derma Body Lotion 24H Hydration е хидратиращо мляко за тяло, специално създадено за чувствителна и деликатна кожа. Млякото омекотява и хидратира в продължение на 24 часа, като същевременно с това защитава кожата от вредното влияние на околната среда.

Специалната формула съдържа прецизно подбрани съставки, които осигуряват ефективна и безвредна грижа за кожата на тялото. Активната съставка - Овес Rhealba осигурява дълбоко подхранване и защита за кожата. 

А-Дерма Хидратиращо мляко за тяло има лека текстура, която попива бързо и оставя усещане за мекота и комфорт през целия ден. Млякото за тяло е с деликатен аромат, който доставя наслада за сетивата. Продуктът е тестван под дерматологичен контрол и не крие риск за алергични реакции. 

Серията Essential care на A-DERMA е изцяло насочена към деликатната и чувствителна кожа на всеки член от семейството. Основната активна съставка в продуктите на тази серия е млякото от овес Rhealba, което е доказало своите хидратиращи и успокояващи свойства. 

Дерматологични Лаборатории A-DERMA (А-ДЕРМА) са пионери в дерматологията с растителна козметика. Те развиват изкуството за грижа за уязвима кожа повече от 30 години, благодарение на уникалната си активна съставка Овес Rhealba, която балансира, успокоява и възстановява кожата.

Всичко започва с Пиер Фабр, фармацевт от Кастр (Франция), който фокусира вниманието си върху овеса - растение, използвано повече от три хилядолетия за медицински цели. A-DERMA предлага редица ефективни и успешни серии продукти за хигиена и грижа за кожата, разработени с внимание и за защита на всеки тип уязвима кожа.

Продуктът се предлага в опаковка от 400 мл.

Действие на Хидратиращо мляко за тяло с овес, 400 мл, A-Derma Rhealba

  • Специално създадено за чувствителна и деликатна кожа
  • Омекотява и хидратира кожата
  • Защитава кожата от вредното влияние на околната среда
  • Активна съставка – овес Rhealba
  • Лека текстура, която попива бързо
  • С деликатен аромат
  • Без парабени
  • Дерматологично тестван продукт

За информация и поръчки: