+359 878 292 513

фемигра

фемигра

Тегло: 300.00 гр.

Вижте още продукти от: Complete Pharma

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ФЕМИГРА

 

Хранителната добавка Фемигра облекчава симптомите на менопаузата. Фемигра спомага за нормализиране на съня. Фемигра намалява бръчките и увеличава гърдите.

ПРИЛОЖЕНИЕ: 
• Спомага за: запазване на всички женски полови белези, подмладяване на тялото, подобряване на тена;
• Помага за облекчаване разстройствата при менопауза,предменструален синдром, нарушенията на съня, проблеми при катаракта;
• Допринася за красива и млада кожа, намаляване на бръчките и луничките, подхранване на кожата особено в областта на гърдите, втвърдяване и уголемяване на гърдите, обновяване на косата, увеличаване на енергията и жизнеността.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: 1-2 ТАБЛЕТКИ НА ДЕН , ПО ВРЕМЕ НА ХРАНЕНЕ
НАЧИН НА УПОТРЕБА: 20-ДНЕВЕН ЦИКЪЛ, КОИТО СЕ РЕДУВАТ С 10-ДНЕВНО ПРЕКЪСВАНЕ
ОПАКОВКА: 30 ТАБЛЕТКИ, ФАБРИЧНО ЗАПЕЧАТАН БЛИСТЕР

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА FEMIGRA:
 Пуерария Мирифика е растение което се среща само в Тайланд. Въпреки, че в този район са били открити и други растения от същото семейство "Пуерария", тези растителни видове са  различни и притежават различни качества от Пуерария Мирифика. Местните общности в Тайланд са използвали Пуерария Мирифика над сто години, като средство за подмладяване.
През 1932 г. д-р Кер насочи общественото внимание към факта, че след като били изследвани грудести корени на Пуерария Мирифика се е разкрила тяхната стойност като подмладяващо средство. Д-р А Кер  първо информира международните научни среди за подмладяващите свойства на Пуерария Мирифика, което впоследствие е довело до изолиране (екстрахиране) на много мощен естроген (фитоестроген) и впоследствие класификациране на растението, като Пуерария Мирифика през 1952 г..
Екстрактът от Пуерария Мирифика съдържа "фитоестрогени" (растителни хормони), състоящи се изофлавони (дайдзин, дайдзеин, женистин, генистеин и пуерарин) и други, като например мироестрол и неговите производни, бета-ситостерол, стигмастерол, коуместрол, пуерарин, мирификоуместран, квакхурин, мирифицин, B-ситостерин.
Въпреки че фитоестрогени може да се намери и в други естествени продукти като соя, то тези открити в  Пуерария Мирифика са далеч повече на брой от тези открити в други продукти. Освен дайдзин, дайдзеин, женистин, които обикновено се срещат в соята, Пуерария Мирифика съдържа мироестрол, който се смята, че има 3000 пъти по-силно въздействие върху потентността и насърчаване на естрогенните дейности в сравнение с фитоестрогените в соята .
Mироестрол може да бъде намерен в Пуерария Мирифика при концентрация около 0.002-0.003%, като е доказано, че е 2 пъти по-ефективен от  човешкия естроген.
Рецепторите за естроген в организма реагират на фитоестрогените  по същия начин като на човешкия естроген. Когато се приема Пуерария, фитоестрогените циркулират през тялото и достигат до рецепторите на естроген, които обикновено се намират в клетките на мозъка, кръвоносните съдове, костите, гърдите и яйчниците. Това помага да се възстановят нормалните функции на тялото и като следствие от това се забавя процеса на стареене.
Когато Пуерария Mирифика се приема като хранителна добавка, фитоестрогенните съставки естествено  забавят процесите на стареене, настъпили в резултат на дефицит в нивата на естроген, като: увисване на гърдите, набръчкана кожа, загуба на костна маса, сива коса, ниско полово влечение. Пуерария Mирифика  възстановява  тези белези на стареене до известна степен.
Многобройни са изследванията, направени за екстракта от Пуерария Mирифика.
Спинастерол е цитотоксично активен компонент на Пуерария Мирифика, активен срещу някои гинекологични злокачествени образувания и активира рецепторите на естроген ER-алфа и ER-бета. Екстрактът от Пуерария Мирифика  е с антипролиферативни ефекти при карцином на гърдата  MCF-7, ZR-75-1, MDA-MB-231, SK-BR-3, и Hs578T.
Серия от проучвания ин витро, включващи изследвания на клетките на гърдата и въздействието на Пуерария Мирифика са извършени от Университета по медицина  Емори в Атланта, Джорджия, САЩ, и Департамента по акушерство и гинекология, Колежа по медицина Фрамонгкутклао в Банкок, Тайланд. Тези проучвания са показали, че екстракт от корен на Пуерария Mирифика е с мощни антиестрогенни свойства срещу агресивните  ракови клетки ин витро, особено срещу пролиферативния естрогенпозитивния рецептор (ER +) при рак на  гърдата  (T47-D, MCF-7, и ZR-75- 1), изследвани в MД Института Андерсън по онкологични болести в Тексас и Националния институт по онколигични болести (NCI) в Националните институти по здравеопазване на САЩ (NIH).
Пуерария Мирифика насърчава фибробластите в нормалните клетки на млечната жлеза и подтиска естроген-зависимите клетки при рак на гърдата .
Друг компонент, известен като PE-D, оказва въздействие върху растежа в доза-зависими и време-зависими по свой начин на някои ракови клетки на гърдата (MCF-7, MDAMB-231), както и върху растежа на раковите клетки на яйчниците (2774) и рака на шийката на матката- клетки Хела.
Естрогенният ефект на някои компоненти в Пуерария Мирифика се сравняват с естрадиол,основен естроген в човешкия организъм . Фитоестрогенът е със силата на: деоксимироестрол, мироестрол 8-пренилнарингенин, коуместрол, генистеин / екуол; дайдзеин, ресвератрол.
Пуерария Мирифика също е с естрогенен ефект върху човешките HepG2 клетки при карцином на черния дроб, които съдържат естрогенни рецептори и гени луциферазе подаващи информация. Доказателствата от проведените изследвания сочат, че метаболитната активация на Пуерария Мирифика  насърчава естрогенната активност.
Друго проучване също така твърди, че естрогенната активност може да е в резултат на метаболитната активност на чернодробните ензими.
Научни проучвания показват, че Пуерария Mирифика облекчава симптомите след менопауза, също както и конвенционалната хормонална заместителна терапия (ХЗТ) с не засилени странични ефекти.
В 24-седмично рандомизирано, двойно-свързано, плацебо-контролирано проучване с 51 жени в постменопауза, орално се приема Пуерария Мирифика при което се наблюдава естрогенното въздействие върху вагиналната тъкан, облекчаване на симптоми на влагалищната сухота и диспареуния, подобряване на признаците на вагинална атрофия, и възстановяване на  атрофиралия влагалищен епител.
При друго клинично изпитване на 51 жени след менопауза, на възраст от 46 до 60 години, са използвани грудкови корени на Пуерария Мирифика  при което отново се наблюдава естроген-подобен ефект върху скоростта на обмяната на веществата в костната система при  доза от 20, 30 и 50 мг / на ден в продължение на 24-седмичния период. Екстракт от Пуерария Мирифика повлиява при употреба при наличие на горещи вълни, чувство на неудовлетвореност, разстройство на съня, сухота на кожата, висок холестерол в кръвта, аменорея, и други симптоми, свързани с менопаузата при жените. Вследствие на употребата не се наблюдава промяна в кръвните клетки или чернодробната и бъбречна функция.
През 2000 г. е проведено клинично проучване от Изследователски институт за лечебни растения със съдействието на Министерството на здравеопазването и Министерството на медицинските науки в Тайланд на жени в предменопауза които показват, че 800 мг стандартизиран екстракт от Пуерария Мирифика , показва 80% ефективност при уголемяване на гърдите, стегнатостта на гърдите, редовна менструация, увеличение на вагиналния секрет, харизматично излъчване, по-здрава коса, възстановяване на кожата, облекчаване на болките в  областта на млечните жлези. (Изглед доклад)
Безопасната доза при употребата на Пуерария Мирифика е екстракт 1.0 мг / кг телесно тегло дневно. Предозирането Пуерария Мирифика  може да увеличи притока на кръв и да предизвика нарушения на съня.

FEMIGRA ИМА БЛАГОПРИЯТЕН ЕФЕКТ ПРИ СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
- Малки гърди
- Суха и застаряваща  кожата и коса;
- Нарушения в организма при менопаузата;
- Отслабване на сексуалното влечение.

FEMIGRA  СЕ ПРЕПОРЪЧВА :
- За да се поддържат всички женски полови белези;
- За подобряване на тена;
- За да се възстановят вагиналното здраве и еластичност;
- За подмладяване на организма и да се поддържа оживен, пълен с енергия и жизненост;
- За втърдяване и увеличаване на гърдите
- За подхранване и подобряване на състоянието на кожата, особено около  гърдите;
- За  намаляване бръчките по лицето и луничките;
- За преборване с преждевременното побеляване на косата;
- За ускоряване повторния растеж на  косата, укрепване и обновяване на съществуващата;
- За облекчаване на ефектите на синдрома на менопаузата , горещи вълни при менопауза и нарушения на съня;
- За да направите кожата красиво млада;
- Да се стимулира циркулацията на кръвта;
- За  предотвратяване и помощ при рехабилитация на инсулти;
- За повишаване на паметта;
- За да се увеличи апетита;
- За облекчаване на проблеми вследствие на катаракта на очите;
- За облекчаване на здавословни проблеми при остеопороза;

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
- Да не се превишава препоръчителната дневна доза;
- Продуктът е хранителна добавка, не е лекарство;
- Да не се използва хранителната добавка като заместител на разнообразно хранене;
- Продуктът да се съхранява на място недостъпно за малки деца,на хладно, проветливо, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина,в оригинална опаковка
- Децата, бременните и кърмещите жени да се консултират с личния си лекар преди употреба,
-   Да не се използва след срока на годност, посочен върху опаковката,
- Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони, животински продукти и опасни химикали от какъвто и да е вид.

ЕКСКЛУЗИВЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ ЗА БЪЛГАРИЯ:

INTELLIMAX LIMITED
26 CRAIGTON DRIVE
PETERCULTER
ABERDEEN
AB14 OSF
UK
TEL: +44-1224-466244
         +44-1224-732133

За информация и поръчки: