+359 878 292 513

СНОРИЙЗ ЛЕНТИ Х 14 /ПРОТИВ ХЪРКАНЕ/

Снорийз ленти х 14 против хъркане

Тегло: 50.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

СНОРИЙЗ ЛЕНТИЧКИ ПРОТИВ ХЪРКАНЕ * 14Ленти за уста
8 часа ефективност
Клинично доказан u ефективен;
Действа и при най-шумните хъркачи;
Действа в продължение на 8 часа;
Незабавен ефект;
Съдържа естествени ингредиенти;
Освежаващ ментов вкус.

Снорийз ленти за уста атакува основната причина за хъркане и е ефективен дори при най-шумните хъркачи.

Коя е основната причина за хъркане?
Когато ние спим, меките тъкани в задната част на гърлото се отпускат. Минаващият по време на дишане въздух, кара тези тъкани да вибрират, което причинява шума, който се чува при хъркане.
Клинично доказан и ефективен, Снорийз ленти за уста действа като тонизира и "смазва" меките тъкани, което намалява тяхната вибрация.

Как действа Снорийз ленти за уста?
Снорийз ленти за уста съдържа уникална бленда от естествени активни ингредиенти, които създават покривен филм върху тъканите в задната част на гърлото. Тези активни ингредиенти повишават тонуса и "смазват" тъканите в задната част на гърлото, улесняват преминаването на въздуха и така редуцират хъркането.
Активните ингредиенти включват олио от мента, витамин Е и натриев хиалуронат, които хидратират и тонизират меките тъкани; пектин и гуаргам, които лубрикират тъканите.
Тези активни ингредиенти се освобождават постепенно през нощта, благодарение на специално разработена "система за освобождаване на активните ингредиенти".

Начин на приложение:
Да се използва всяка нощ или при необходимост както следва:
1. Поставете лентата върху небцето.
2. Оставете я да се разтопи - това става приблизително за около 60 cek.

За една нощ може да се използва повече от една лента, но обикновено една е напълно достатъчна, за да се осигури спокойна нощ. За максимален резултат, да не се яде и пие след поставяне на Снорийз ленти за уста. Ako това се случи, поставете нова лента.

Състав:
Ябълков пектин, вода, глицерин, олио от мента, целулоза, сорбитан стеарат, полисорбат 60, токофенол ацетат (Витамин Е), ментол (от мента), аспартам, калиев сорбат, натриев захарин, ацесулфам, хиалуронова киселина, гуаргам, лимонена Киселина, син FCF.

Какво друго може да се направи, за да се редуцира хъркането?
Вибрацията на меките тъкани в гърлото е основната причина за хъркането - тази причина е установена в 80% от случаите.
Причина за хъркането може да бъде затруднено преминаване на въздушния поток през носа, което може да се дължи на временна причина като настинка или алергия, или постоянна като крива носна преграда (Deviatio sept/ nasi). За тези случаи е подходящ Снорийз спрей или ленти за нос.

Други причини, които засилват хъркането:
Тегло: наднорменото тегло е причина за увеличаване обема на меките тъкани, което стеснява въздухоносните пътища в гърлото и засилва вибрацията им.
Тютюнопушене: цигареният дим причинява раздразнение и увреда на тъканите в гърлото като ги възпалява и прави ригидни.
Прием на медикаменти и алкохол: приемът на някои медикаменти и алкохол, особено непосредствено преди лягане засилва хъркането, тъй като имат отпускащ ефект върху тъканите в задната част на гърлото.
Позиция по време на сън: спането по гръб стеснява въздухоносните пътища в задната част на гърлото. Ако е възможно, да се спи на страни.
Други физиологични състояния: всеки има различна структура на тялото. Форма на гърло, големина на сливици имат отношение към хъркането, както и размер на увула и плътност на меко небце. Всеки един от тези фактори оказва влияние и стеснява въздухоносните пътища и може да бъде причина за хъркане.
 

За информация и поръчки: