+359 878 292 513

ЦИКАТРИДИНА МАЗ 60 ГР.

Тегло: 150.00 гр.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

ЦИКАТРИДИНА унгвент

Cicatridina маз е показан за адювантно лечение на възстановителните процеси на повърхностни и дълбоки рани. В тези случаи, целта на локално лечение е да се създадат благоприятни условия за лечение на рани чрез действието на хиалуроновата киселина, основен компонент на извънклетъчната тъкан. Хиалуроновата киселина, благодарение на нейната способност да задържа вода, допринася за оптимална работа на биологичения процес за възстановяване, този начин се улеснява клетъчна миграция и осигуряването на подходяща степен на хидратация.

Показания: Допълнителна терапия за оздравителните процеси на повърхностните и дълбоки рани ( ожулвания, разкъсвания, изгаряния, хирургични рани, язви и язви) от всякакъв произход .

Начин на приложение: Преди всяко нанасяне трябва старателно почистване на областта, която трябва да се лекува. Нанесете върху засегнатия участък 2 до 3 пъти дневно с нежни масажни движения. Ако е необходимо, се покрива с марля. От хигиенна гледна точка е добре да измиете ръцете си преди и след употреба на унгвента.

Възможни нежелани реакции: Особено продължителна употреба на локално прилагани продукти може да доведе до прояви на свръхчувствителност. В тези случаи, трябва да преустановите лечението и да се консултирате с Вашия лекар, за да се започне подходящо лечение.


Лекарствени взаимодействия: Консултирайте се с Вашия лекар преди, да използвате мехлема с други лекарствени средства.

Да се съхранява на недостъпно за деца място. Избягвайте контакт с очите. Да не се поглъща.

Състав:
Вода, течен парафин, цетостеарилов алкохол, масло от сладък бадем, полиоксиетилен ( 2 ) стеарил етер, полиоксиетилен ( 21) стеарилов етер, глицерин, сорбитол 70%. силиконово масло , хлорхексидин диглюконат 20%, имидазолидинил карбамид, натриев хиалуронова киселина, динатриев EDTA, ВНТ.



За информация и поръчки: