+359 878 292 513

Вирумини за деца

Вирумини за деца

Тегло: 200.00 гр.

Вижте още продукти от: PWM GAMA

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за всички поръчки над 100 лева

при поръчи за гр. Русе над 50 лева

виж повече>

Телефон за поръчка:
+359 878 292 513

Работно време:
от Понеделник до Петък
09:00 часа - 17:00 часа


Описание

 

Хранителен продукт в прахобразна форма

СЪСТАВ: Едно саше от 2.5гр съдържа:

Люспи от елда – 35%

Люспи от какао – 29%

Хибискус цвят – 25%

Арония плодове – 5%

Шипка плодове – 2%

Ябълка – 2%

Малина - 2%

ПРИЛОЖЕНИЕ: Люспите от елда,, сушените плодове, заедно с люспи от какао съдържат перфектна комбинация от биологично активни                 средства. Тази идеална комбинация прави ВИРУМИНИ източник на природни витамини, минерали, флавоноиди, антиоксиданти,      фибри.

НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ: Едно саше три пъти на ден, за предпочитане 30 минути преди всяко основно хранене. Сашето се поставя в чаша и се изсипва прясно преварена вода (не вряща вода) с температура около 80 градуса по Целзий. Запарва се от 5 до 10 минути. КАК ДА ПОДГОТВИМ СТУДЕНА НАПИТКА: Поставят се две сашета в бутилка 0.5л. минерална вода, Оставя се да кисне около 1час.Подготвената напитката е перфектен източник на натурални витамини и минерали, особено за децата и младите хора .

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРИЕМА:  Няма ограничения.

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:  Няма.

?         Не съдържа изкуствени оцветители, консерванти , стабилизатори и генно модифицирани продукти, антибиотици, психотропни и наркотични съставки, хормони , животински продукти, глутен, соя, пшеница или мая и опасни химикали от какъвто и да е вид.

СРОК НА ГОДНОСТ: Използвай преди срока на годност, посочен  върху опаковката.

СЪХРАНЕНИЕ:  На хладно, проветриво, сухо място, при стайна температура, защитено от пряка слънчева светлина, недостъпно за малки деца ,в оригинална опаковка.

ОПАКОВКА: Пакет, 120 филтърни торбички  по 2.5гр, фабрично запечатан. Вътрешната опаковки от текстил от памук и люспи от елда,с дъно от кожа. Тя може да се използва за съхраняване булгур, ориз, боб и др

Продуктът и името са запазени в Патентното ведомство на Република Полша.

За информация и поръчки: