22 фактора, които доказват, че сте креативна натура – част 2

Препоръчваме ви:

11. Влюбват се в произведенията на изкуството си, а на другия ден вече ги мразят

Това е пълна мистерия все още, но има някакъв елемент в съзнанието им, който ги кара да откачат относно творенията си.

12. Не понасят това, което са създали, но 12 часа по-късно умират за него

Както предната точка, това също е възможно. Но винаги е едно от двете…ако не и двете.

13.  Те са любознателни, но и горди със себе си едновременно

Те винаги приемат възможността да научат още нещо охотно, макар че са много горди и уверени винаги, когато стане въпрос за техните творения.

 

14. Винаги търсят нови начини, по които да изразят себе си

Независимо дали го правите, защото Ви е професия, или защото сте просто креативни и развивате качествата си, като хоби, абсолютно сте наясно, че креативността не може да с изрази само по един начин, само под една форма. Ако например сте фотограф, със сигурност обичате поне още едно творческо поприще, в което да се изразявате. Това важи и за художниците, писателите, музикантите и всички хора на изкуството.

15.  Те винаги отлагат

Дайте им срок за изпълнение на задача. Да, те ще го спазят, но бъдете сигурни, че 90% от работата ще бъде свършена вечерта преди крайната дата.

16.  Виждат нещата под друг ъгъл

Монетата има две стани, както знаете, и те винаги намират начин да преценят ситуацията от обратаната й страна.

17.  Те не обичат ограниченията

Правилата и границите не са за тях. Много от известните творци в историята са били заклеймявани като бунтовници.

18. Определено не обичат цифрите

Те са брилянтни и определено могат да Ви изумят на моменти, но опитайте да им дадете математическо уравнение и гледайте шоу и колко много мразят тези цифи.

19. Те са невероятни наблюдатели

Те с радост наблюдават всичко заобикалящо ги и забелязват дори и най-дребните детайли. Хората и всъщност всичко наоколо могат да са вдъхновение за следващата им идея.

20. Винаги трупат нов опит

Както по-рано казахме, те имат дяволска нужда от стимули, за да останат креативни. А има ли нещо по-добро от това да опиташ нещо, което никога до сега не си правил?

21. Правят и повтарят отново и отново

Независимо  колко далече са стигнали с последното си творение, те няма да му мислят много преди да го затръшнат в кошчето за боклук и да го започнат отново. И отново. И отново.

22.  Те обичат

Те обичат. Всичко. Те обичат живота, емоциите, животните, красотата. Те могат да потънат в мълчание и да наблюдават кротко най-красивият залез, виждан някога или да откачат от нетърпение за предстояща изложба в града.

Но независимо какво, тяхната любов към живота е смайваща. И ако имате такива приятели, „залепете” се за тях. Така ще прихванете тяхното очарование и ще направят живота Ви по-красив и невероятен!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *